Elvin72 Deli_hatun_7 inşallah ilk defa yaptım testi doktor olmadığı için soramadım kimyasal gebelikte olabilir diyorlar
Izell Elvin72 o normal beta değeri yani o Aralık’ta çıksaydı değerin hamile olmazsın ama şuan değerlerin 5 in üzerinde olduğu için hamilesin kuzum 🌸
Deli_hatun_7 Elvin72 kız kimyasal olup olmadığını suan anlayamazsın ben 50 ile öğrendım iki günde bir kan ver düzenli artış olursa sağlıklıdır inşallah 🤲🏻🥰 stres yapma kimyasal olup olmadığını suan bilemezsin kuzum sağlıkla al kucağına inşallah 🤲🏻🥰❤️
Izell Elvin72 kuzum onu ancak iki gün sonra tekrar tahlil verirsen anlarsın eğer bu değer iki katına çıkarsa ilerleme güzeldir gebeliğini ultrasinda görene kadar kan tahlili vermelisin iki günde bir iki katına çıkar sonuç her zaman
Haticemre21 Elvin72 tekrar kan testi verdiniz mi acaba değeriniz kaç oldu. Ben de az önce kan testi verdim de 127 çıktı Beta değerim 🙏
Haticemre21 Elvin72 hayır doktora görünmeden kan vermiştim hemen aldm sonucu da doktora da pazartesi gidicem ins. Hemşire pozitif dedi