Ysrr-skrr Merhaba güzel anneler 💕 hamileliğimin riskli oluşundan dolayı eve zaman ayıramıyorum. Robot süpürge almak istiyorum önerdiğiniz marka ve seriyi yazar mısınız ? 🤗 halılarım dört mevsim belirtmek istedim 🙈
cokkasmabeabi Ysrr-skrr olsa da tavsiye etsem 🫣🥲🥲 vacuum mop pro 2 vardı sanırım xiaomide gözüm ondaydı
Gamzecanpolat Ysrr-skrr roborock alabilirsiniz xiaomide de güzel modeller var ben benimkini sattığıma çok pişman oldum şimdi elim ayağım olurdu ne güzel ☹️ normal süpürgeyle belim ağrımaya başladı
Gul1616 Ysrr-skrr Kaercher RCV 3 aldım geçen ay. Xiaomi alcam diye girdim mağazaya bunu aldım iyi ki de almışım Alman markası sağlam , servisi de var şu an çok memnunum bakın derim
cokkasmabeabi srgl3362 kocama göstermem lazım bunu 😂😂 sen bana bu parayı ver ben evi hep süpürürüm diyor😁
srgl3362 cokkasmabeabi benim eşimde pahalı buluyodu ama şimdi ne kadar haklıymışsın elimiz ayağımız oldu 2. Bi kızımız oldu diyor o derece sevdi 😂 (ben ağrılarımdan süpüremiyordum da)
cokkasmabeabi srgl3362 gece vs süpürge de açılmıyor aslında çok iyi bir şey ama ilk alana kadar böyle görülüyor demek ki erkekler tarafından