busraayksll umrumdadegil Ay bende 31 deyim ağrılarım oluyor, daha dolu iş var kıyafetler yıka ütüle çanta hazırla oda gelevek onu yerleştir, uyku desen hak getire zaten heralde vücutlar bebelere hazırlanıyor 🤭 Burası var bari olmasa kimle konuşcam acaba hddhhdh
Melikeibrahim umrumdadegil 22 haftalık oldum gaz sancısı mide yanması sebebiyle uyuyamadim iki gündür başladı
umrumdadegil busraayksll ay aynen ya ben daha yeni yarıladım sayılır şimdiden uyuyamıyorum nolcak böyle 😂 dediğin gibi Allahtan burası var biraz olsun iyi geliyor😂
busraayksll Alieymen31 valla Allah bı güç verse daha evdeki dolap içlerini felan duzenlememm lazım bebek olunca zor olur eminim, detaylı temizlik lazım yani yavaş yavaş yapacaz mecbur
Genc_anne_adayi 25 günlük bebem uyutmadığı içi ayaktayım arkadaşlar 😂 o uyusuna saniyesine bende uyuycam
Alieymen31 busraayksll valla ben eşime yaptıracağım ben yapamıyorum agirlastim iyice yemeği zor yapiyorum
umrumdadegil Busrabusra1 Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce sağlıkla gelir de rahatlarsın kolay bir doğum olsun inşallah 😍
Genc_anne_adayi umrumdadegil ikisi de dermişim🤪 şaka bir yana hamileyken de çok zorlandım ben. Şimdi en azından kucağıma alıp kokusunu içime çekebiliyorum