Mervesrsy Kızlar detaylı ultrason için araştırma yapıyorum arkadaşımın tavsiye ettigi doktor var ama birde burdan sormak istedim fiyat alıyorum şu anda yeni 18 haftalık ona göre kesinleştirip gitmek istiyorum İstanbul Pendik civarı önerileriniz varsa bekliyorum
Sayrkann Mervesrsy bende pendik medipole randevu aldım canım . Bu civardaki bütün hastaneleri Ara dim en uygun burasıydı . 1690 tl
Bebegim3444 Mervesrsy bende suan araştırma içindeyim Bakırköy’de arkadaşım bi yerde yaptırdı orda yaptiricam. Benm doktorum perinatoloji uzmanı ceksin istiyor radyoloji kabul etmiyor. Eger ki senin doktorun kabul ediyorsa Maltepe tıp merkezini arayabilirsin. Orası ile görüştüm benm ikiz gebelik perinatoloji uzmanları iki katı alıyor heryer benden bes altı bin isterken Maltepe tıp merkezi iki bin lira dedi tek gebelik bin lira. Ama sorun radyoloji uzmanı çekmesi. Arasındaki fark da nedir bilmiyorum açıkçası. Doktorunun dedigini riske atmayıp perinatoloji gidicem yoksa orda çektirecektim.
SeymaSimsek Mervesrsy merhaba ben dr halil mesut a gideceğim Pendik devlet hastanesine yakın bir lokasyonda kliniği var. Doktorumun önerisi ile gideceğim pazartesi randevum. Sizi bilgilendiririm isterseniz memnuniyet konusunda. Muayene ücreti 2000₺
Damlaserkan Fiyatlar ucmus ya 2500 den asagı yok valla ben vera hastanesine gidicem sanırım 2000₺ dedi
Mervesrsy Damlaserkan oh maşallah zaten geçen seneki arkadaşım tavsiye ettiği klinik 800 vermiş bu sene de artık dediğiniz gibi fiyat olur
Tinii_minii_mom Sayrkann ay bende buraya randevu aldım burayla ilgili memnuniyet duydunuz mu hiç nasıl bir yer
Rabiaaltnn Sayrkann ben Çayırovada oturuyorum aradığım her yer 1500 ve uzeriydi fakat burada yeni bir özel hastane açıldı Çayırova tıp merkezi muayene 415 rutin kontrole gidiyordum detaylı ise 1000 TL bana çok uygun geldi sizede fikir olsun düşünürseniz 😊
Mervesrsy Bebegim3444 Çok teşekkürler ama bana da aynısını dedi uzmana git dedi normal radyoloji olarak yaptırma dedi araştırıyorum şu an
Mervesrsy SeymaSimsek ücretini merak ediyordum teşekkür ederim söylediğiniz için eminim ki memnun kalırsınız benim birkaç arkadaşım gitti ve hep tavsiye üzerine gidilip memnun kalındı her detayını söylüyormuş 40 dakika falan sürüyor dedi arkadaşım ben de ilk seçenek olarak orayı düşünüyorum yine de bilgilendirirseniz çok memnun olurım :)
Tinii_minii_mom SeymaSimsek bende kendi yerimi değiştirip buraya mı gitsem diye düşündüm şu an ya uzun uzun incelemiş renkli foto falan vermiş. Bilgisine güvendiniz demi iyi bir perinatolog mu
Sayrkann Mervesrsy ben normalde cihan tıp merkezinde cüneyt beye gidiyorum ama orda detaylıca memnun olmayan birinin yazısını okudum vazgeçtim bi arkadaşım medipolde yaptı memnun kaldı diye orayı tercih ettim
SeymaSimsek Mervesrsy merve hanım merhaba benim bugün halil beye randevum vardı bende çok memnun kaldım her detayı inceledi bilgilendirmeleri açıklayıcıydı. Ben çok memnun kaldım bilginiz olsun. 🙏🏻
Emeloo Perşembe günü Üsküdar hospitalturk Rabia hanıma renkli ultrason çektirdim yaklaşık 45 dk ya yakın muayene etti her bir ayrıntının tek tek üzerinde durdu bir tane resim çıktısı verdi 300 e yakın USB de resim attılar fiyatı 865 TL gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz 🤗
Mervesrsy Emeloo ilk defa duydum özel klinik mi ücreti çok iyimiş ama memnun kaldınız mı acaba nasıldı doktorunuz :)
Mervesrsy Emeloo ama Rabia Hanım araştırdığım kadarıyla radyoloji bölümünde bana doktorum uzman olarak göstermemi söyledi :)
Mariaa Emeloo muayene ücreti dahil mi peki canım bende gıderım buraya Ve hangi bölüm baktı perinatoljimi
Tinii_minii_mom Halemsrl nasılll memnun kaldınız mı acaba bende 10 gün snraya randevu aldım inşallahh. Kaç tane renkli renksiz foto verdi doktor güzelce her şeye baktı mı
Halemsrl Mervesrsy ücreti 1600 fln olmasi gerekiyor.. ben memnun kaldim zaten o hastaneye gidiyorum sürekli kontrole semra hocaya cok ilgili cok güleryüzlü bir doktordur kendisi:)
Emeloo Mervesrsy ben çok memnun kaldım ilk bebegime de yaptırmıştım başka bir özel hastanede perinatoloji uzmanına ama bu kadar detay ve ayrıntı vermemişti bebeğin her ayrıntısını tek tek anlatarak ölçümlerini yaptı fiyat 865 TL
dodu0207 Mervesrsy merhaba pendik medipolde 1600 tl. Eğer internetten pendik karta basvuru yapıp pendikten anlasmalı bir cok yer var ordan kartı teslim alırsanız 1300 tl olur. Muayene test vs bir çok şeyde %20 oluyor bu kartla. Hatta sadece medipolde değil pendikteki bir çok özel hastane ve klinikte.
Tinii_minii_mom dodu0207 ben sordumda detaylı ultrasonda hiçbir indirim olmuyor pendik cart geçerli değil dediler
Mervesrsy dodu0207 çok teşekkür ederim su an Pendik kartım ama hiç olanaklarına bakmadım açıkçası bir araştırayım :)
Gamzeningebeliksureci dodu0207 merhaba. Pendik medipoldeki doktor radyolog mu perinatoloji uzmanı mı bilginiz var mı? Benim gebelik takibim Okan Hastanesi’nde yapılıyor orası 2500 TL diyor ayrıntılı ultrasona. 2 haftaya yaptıracağım ama radyoloji kabul etmedi doktor. Radyoloji uzmanının gördüğü şeyleri ben burda zaten görüyorum perinatoloji olacak dedi. O yüzden Pendik civarını araştırıyorum bende
feyzayandirmaz Sultanbeyli Ersoy hastanesi 1500 tl Yarım saat inceliyor, bir tane renkli fotoğraf veriyor, kalan fotoğrafları cd yapıp veriyor ve rapor yazıyor