Miniktavsannn Melek__55 valla bende instagramda görmüştüm denemek için aldım gayet ise yaradı ama çocuğum içmiyor o ayrı konu. Birde boğaz için macunu var onuda kullanmıştım oda çok iyiydi
Minikperi Melek__55 bu tarz macunlar çocuklarda erken ergenliğe girme ve kıllanma yapıyor. Doktorlar böyle şeyler tavsiye etmiyolar farkındaysanız sadece sosyal medyadan para kazanan doktor (!) öneriyor ve ürün çıkartıyor..
Lalelale1 Melek__55 para karşılığı ürünü kullanmadan yorum yaptırıyolar yorumlara çokta güvenmemek lazım ayrıca dikkat ederseniz bütün fenomenler genelde aynı ürünleri linkliyor ve bu kişiye özel olanlarda hep fason üretim
Zumzugukodummuzzingillatirim Melek__55 içeriği çocuklara uygun olmadığı ve normalde sağlık ibrazı yapmaları yasak olmasına rağmen sağlık ibrazı yaptıkları için ceza yediler. Tercih sizin. Belgeler için Feyza Altunun sayfasında feno ürünler başlığına bakabilirsiniz. Kaldı ki kendisi ortopedi ve travmatoloji uzmanı. Çocuk ürünleri falan ne alaka?
Melek__55 Zumzugukodummuzzingillatirim evet dün akşam kızlar burda söyledi ceza yediklerini bende hemen iptal etim ürünü 😤
Ecem95 Melek__55 sakın alıp yedirmek gibi bir hata yapmayın daha yeni fason üretimden 374 bin tl ceza kesildi onlara Böyle insanların saçma sapan şeylerini alıp yedireceğinize pekmez, meyve tarzı besinler tükettirin.
Melek__55 Miniktavsannn 8mucizem8 ama içeriği çocuklara uygun değil diye ceza yemişler kızlar söyledi Burdan iptal etim siparişi sizde bidaha almayın 😮💨
8mucizem8 Melek__55 yok kullanabilirsiniz bende kardeşimin iştahı yok diye almıştım çikolata zannediyor ekmeğine sürüp sürüp yiyor valla bence fena değil
Miniktavsannn Melek__55 ben alalı çok oldu kışın almıştım ben zuhre anayi. Ama tayyar özün ürününü almadım almamda hiç güvenmem onlara
Amigurumi Çocuklarına yediriyor zorla reklam yapmak için onlarda sevmiyor hemen su su diye başlıyorlar hele ilk zamanlar büyük çocuğunun yüzü bozuluyordu onu verince ama diyorlarki çok seviyorlar yok şöyle böyle ben inanmıyorum şahsen.
Sedefdinc Melek__55 bu ürünler aşırı aşırı zararlı lütfen bebişlerinize kullanmayın 🥺 sağlık bakanlığı onaylı diyorlar birde ama bu onayı sağlık bakanlığı değil gıda ve tarım bakanlığı veriyor daha neyden onay alacaklarını bilmiyorlar 🤦♀️ 1 yaş altı çocuklarına veriyorlar bir de bunları ki bir yaş altına bal vermek zararlı içeriğinde bal ve propolis var o macunların
happyson busraayksll bende öyle kadın ve adam aşırı itici geliyor bana bedava verseler onların ürünü diye kullanmam hiç bir ürününü 😂