gly_ Herkese iyi geceler 😇 bugün biraz halsizlik vardı ve burnum akmaya başlamıştı. Şimdide burnum tıkalı ve gözlerim akıyor. 20+3 haftalığım. Yarın doktoruma yazacağım ama merak ettim bu durumda bebeğe bir şey oluyor mu 😳
Deletedmom_112 gly_ Çok geçmiş olsun bende benzer şekilde rahatsızlanıp acile gitmiştim doktora bebeğe de geçmiş midir bişey olmuş mudur diye sormuştum çok gülmüştü o kesenin içinde ne alaka diye 😂 korkmayın bol bol dinlenin
Mavisim3457 gly_ Bende aynısıydım terleyerek ancak atlatabilirsin. Bol su c vitamini. Ihlamur yada kuşburnu günde 2 fincan içme hakkımız var. Terle sonra üstünü değiş terin üstünde kurumasın. İstirahat etmeden geçmiyor.
Dupduru Bebeğe hiç birşey olmaz canım sende tavuk suyu çorbası ,ıhlamur iç baskada bsi içemıyoruz ztn bende öyleyım
_Tazeanne Ben 10 gün olacak bu durumdayım 10 haftalık hamileyim öksürük canımı çok sıkıyor defalarca sordum doktoruma bebeğe zararı olmaz sıcak bişeyler iç c vitamini olan yiyecekler ye dedi herşeyim geçti de öksürüğüm kaldı hala 😶