Hilalcikkk Normal doğum yapanlar Doğum anında ne hissettiklerini paylaşabilir ler mi yani mesela alt taraf ta doluluk hissi mi ne oluyor
Baharoloji Hilalcikkk benim hatırladığım bir tuvalet ihtiyacı geliyor çok fazla hatta tuvalete gitmem gerek diyordum ben hep ebelerde bebek o ıkın diyorlardı
Mavisim3457 funnymummy Ben nette dinlemiştim. Çataldayken kaka ve çiş yapma hissi geliyormuş ve bu bebek geliyor manasına geliyormuş. Doktorlar seviniyor muş çiş yapılsa bile bebeğe içeride alan açıldığı için seviniyorlarmış.
Mavisim3457 funnymummy İnsan utanırım diye düşünüyor lakin elde olan birşey olmuyor sanırım. Tutmaya çalışsan bebek çıkamaz ıkınamadığın için. Bebek sağlıklı doğsun da napalım demi çıkacak şeyler çıkıyor 😜😜 Olumsuz bir durum oldu mu yapınca dr tarafından
minik-02 funnymummy bende yaptığımı sanmıştım dikiş masasından kalkarken özellikle baktım var mı die ama yoktu dr size öyle geliyor aslında bebek rahatlamasi demisti utandim baya
Mavisim3457 Hilalcikkk Şey ben daha doğum yapmadım. Sadece okudum ce dinlediklerimden biliyorum. 36+6 yım şuan.
Mavisim3457 funnymummy Aslında doğal birşey ama biz utanıyoruz. Bende kendim utanırım düşünüyorum ama utanmamaya çalışalım. Hem onlarda alışmıştır. Maksat bizi doğurmak sağlıcakla. 🥰 Normalde lavman yapıyorlar sanırım demi hemşire. İçinde birşey kalıyor mu ki çıkıyor
funnymummy Mavisim3457 ya ben yurtdışındayım ve doğal karşıladıkları için heralde hiçbişey yapmadılar 🙈Türkiye’de yapılıyormuş ama içiniz rahat olsun
Serena Bende normal dogum düsünüyorum ama bu tuvalet mevzusu beni düşündürüyor cok utanırım sonra bazı hastaneler lavman yapıyorlarmıs bende oncesınden lavman isterim dıye dusundum çişede yapcak bişi yok 😅
Mavisim3457 Serena https://www.gebe.com/dogum-oncesi-lavman-uygulamasi Bak bu sayfada çok güzel anlatmış. Allahım yardımcımız olsun inşallah hepimizin güzel anneler 💐