Replay Yasemin_bilgili bende de leke gibi çıktı 1 tane büyük acaba daha önce vardı da ben mi fark etmiyordum diye kendimi çok defa sorguladım 😂
Matmazelbebi Yasemin_bilgili Benim sağ göğsümde 1 tane çıktı ve göbek deliğimin içi et beni doldu hamilelikten sonra gideceklermiş🤗
Ybah Yasemin_bilgili benimbde çıktı kol altımda boynumda göbeğinde Ben dayanamayıp kopariyordum Muhtemelen yanlış yapmışımdır ama dayanamadım
Yasemin_bilgili Eslem2112 36.haftadayım çıkınca kafama takıldı sorayım dedim hamileliğin verdiği bşy sanırım
Eslem2112 Yasemin_bilgili valla hiç bilmiyorum olabilirdi çünkü çok dikkatimi çekmedi ama doğumdan sonra onları farkeetim
Yasemin_bilgili Eslem2112 zaten göğüslerim baya bi karardı sizinde öyle oldu mu çilli gibi oldu değişik
Zzgee Benimde vücudumun bir çok yerinde et beni şeklinde minik minik pürüzler çıktı çok sinirimi bozuyorlar bazen kopariyorum. Goguslerim ve boynum aşırı karardı tüm vücudum değişti hamilelikte birlikte acaba sonradan geçip düzeliyor mu kafama takıyorum bunları:( zaten harita gibj çatladım
birgaripana_ Yasemin_bilgili benim gögüste değilde boynumda çok çıktı ve göz kapagımda bi kaç tane. Diğer gebeliklerimdede aynısı olmuştu ve kuruyup kendiliğinden kopmuştu hepsi
Tugbainan Yasemin_bilgili bende 5 6 tane çıktı, bir de göbek deliğimin içinde çıktı. Doğumdan sonra normale dönecek inşallah ☺
kucukbasay2023 Benim de boynumda ve göğsümde birer tane çıktı küçük olmasına rağmen görsel açıdan rahatsız edici umarım doğumdan sonra geçeer, kimisinin geçmemiş kalmış o yüzden kaladabilir diye tedirginim açıkcası