gencbir_anne Arkadaşlar merhaba İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum ikili test için hangi bölümden randevu almam gerekiyor ve her devlet hastanesinde yapılıyor mu yardımcı olursanız sevinirim
Cansukapan gencbir_anne perinatloji mi ne olması lazım bende tam bilmiyorum burada bekleyeyim bende yaptıracağım yakın zamanda kartal lütfi kırdar şehir hastanesinde yapılıyor
sultanssa gencbir_anne once kendi doktorunuza gidip istek kaydi gibi bisey aciyorlar ondan sonra zeynep kamilde perinatolojiden randevu alin hemen ben detayli usg giricem ikili test icin bosluklar vardi gormustum dr huseyin gorkemli adina
Cansukapan B_eyaz ikili test nerede yapılıyor en son 6 haftalıkken gittim ben cuma günü tekrar gideceğim detayları konuşmadım o yüzden bilmiyorum ilk gebeliğim 😅
gencbir_anne Perinatolojiye randevu almaya çalıştım önce kadın doğuma gitmemiz gerekiyormuş ordan doktorun bizi takipli hasta olarak kayıt edip yönlendirmesi gerekiyormuş sanırım arkadaşlar
umrumdadegil gencbir_anne perinatoloji ikili test için gidilmiyor ayrıntılı ultrason için gidiliyor ileri haftalarda🌸
gencbir_anne Cansukapan Zeynep kamile gideceğim her ihtimale karşı diğer hastaneler yağıyor mu bilmiyorum
B_eyaz Cansukapan ben özel takipliyim ama devlette veriyorum böyle kanı fln kendi doktoruma götürüyorum sonucu
gencbir_anne İkili test ve nipt testi yaptırmamı istedi doktor ikili test devlette yazılıyor ama diğeri sadece özellerde yapılıyor 8-9 bin civarıymış onu yaptırmayı düşünmüyorum siz yaptırdınız mı?
B_eyaz Cansukapan boşuna kan gibi tahlilleri özelde para vermeyin devlette verin sonucu kendi doktorunuza götürün