Haticegg 37+5 deyim. Doktorum bugün suni sancıyla normal doğumu başlatmayı teklif etti, bende daha hazır değilim beklemeyi istedim. Açıklığım 1cm miş. Başına böyle bişi gelen var mı? Suni sancı vererek doğumu başlayan?
Meryemgrcy Suyun gelmediyse 1 cm lik açılmayla suni sancı vererek dogumu baslatmak bana garip geldi bence bir sor su gelmediyse böyle beklememden zarar olur mu diye Haticegg
Hayriyekrc48 Haticegg ilk doğumumda suyum geldi açılmam falan yoktu ama suni sanciyla doğum başlatıldı açılmam öyle oldu doktorunuz siz kabul etmeyince tehlikeli olur bekleme falan bisey demediyse sorun olmaz galiba
Aysnk Haticegg hayır zatenn gününüz daha dolmamış yani ortada bir risk yok anladığım kadarıyla yani çocuk 41 i doldurduysa, kilosu fazlaysa, kendi kakasını yutma riskinden kaynaklı bu teklif ediliyo ki bazı doktorlar bunu desteklemiyor bile herşeyin doğal başlaması doğumu kolaylaştırır bence kabul etmeyin
Meryem-H Eğer bir sıkıntın yoksa bebeğin suyu iyise senin suyun gelmediyse bırak açılman çoğalsın zaten sonrasında kendi sancın tutar suniye çokda gerek kalmaz Bebeğin anne karnında geçirdiği bir gün bile çok kıymetli bırak zamanında kendi gelsin
Semm55 Haticegg Benim 37+5 de 2 cm açılmam vardı normal kontrole gitmiştim suyum azaldığı için suni sancı verelim doğum başlatalım dediler ben kabul etmedim 1 gece yattım hastanede nst kontrol edildi her saat başı ben suni kabul etmeyince ertesi sabah sezeryana aldılar iyi kide kabul etmemişim meğer kızımın boynuna kordon dolanmış suni sancıyla normal doğumla çok riskli.. bence sizin suyunuzda sıkıntı yoksa kabul etmeyin
Haticegg Büyük kızım erken doğum yaptığım için 36 haftalıkta, gece başlamasındansa ben burdayken başlasın dedi bugün. Biraz kanlı suyum gelmeye başlamıştı, orta hatta inmiş başlatabiliriz dedi. Bende beklemek istediğimi söyledim
Senaaaa__ Haticegg kendi sancının gelmesini bekle bence erken zaten daha 39. Haftada doğum yaptım kendi sancımla gittim hastaneye 4 cm açıklıkla yayılımı yaptılar kendi sancılarımı kontrol edebiliyodum çok iyiydim ama sonradan suni sancı verdiler herkeste nasıldı bilmiyorum ama yerlerde süründüm ben sancıdan çok kötüydü korkutmak istemem ama kendi sancını beklemek daha doğru son çare olarak bak suni sancıya