gamzee07 Kızlar bugün fark etim yarın doktora gitcem zaten ama nasıl krem kullandınız geçti mi yoksa devam etimi 🥹 Of
Nsm57 gamzee07 doğumun yakin değilse sıcak suya leğene koyarak oturma banyosu yapabilirsin günde iki kez yapıyordm çok rahatlatiyor onun dışında meyve vs tüketmelisin ben çok çektim 32. Haftalarda arada oluyor dikkat etmeye çalışıyorm doktor kremde vermişti sağlık ocağı birde bana vazelinle içeriye doğru it çıktıginda demislerdi baharatı ve acı turşu yemeyi kesmelisin birde
ASE6154 gamzee07 bitane kremi var doktor verir zaten sana, çık iyi geliyor düzenli kullanınca geçiriyor kısa sürede
gamzee07 @Nsm57 meyve vs yemem içmeye dikkat ediyorum canım acı yemiyorum ama neden böyle oldu bilmiyorum 🥹🥹tşk ederim önerin iççin de
Busrard Bende yaşadım oturup kalkmakta bile zorlanıyordum en son hastaneye gittim doktor şişmiş dedi patlattı biraz ağrı çektim ama sonrasında çok rahatladım ılık suya oturmayı önermişti geçmezse kesinlikle bi muayene ol geçmiş olsun
ikizler_ Yeliz34 kısa süre derken tam kaç gün gibi?2 gündür procto krem basladım gecmedi canım acıyo hala
Yeliz34 ikizler_ hemen geçmesini bekleme yediklerine dikkat et acı baharatlı çok yağlı tüketme 1 haftaya geçicek inş
Mrymsr gamzee07 acı var mı? Ben de hamileliğimin son haftalarında mercimek kadar çıkmıştı ama acı yoktu doğumdan sonra geçti 1 ay oldu doğum yapalı ara sıra kontrol ediyorum bi daha çıkmadı
Kadersfk gamzee07 Eczaneden hemen kara merhem al direk sur iki güne geciriyo ama geç kalma büyümeye devam ederse geçmesi zor olur ben çok yaşadım kara merhem sayesinde geçti hep hamileykende kullandim bebeğe bı zarari olmaz korkma
adalinda-35 gamzee07 offf nasıl oldunuz bendede aynı sorun çıktı doktoruma yazcam oturamıyorum hareket edemiyorum acısından 😕😕😕😔😔😔
Papatya_kokuyo5 gamzee07 bende de var canım hatta ilk doğumdan sonra baya şişti sıcak su iyi geliyordu bide ishal yada kabız olmamaya dikkat et