Muslim Kızlar ben bu sorunu nasıl çözeyim ya su içmem gerekli hergün 2 litre ama ya az içerim ya hiç içmem kendimi nasıl alıştırayım
rumeysattnc Muslim bende hiç içemiyordum kendimi 1 litrelik şişe aldım onla 3 şişe içiyorum bardakla olunca insan içtim sanıyor ama şişe gözünün önünde olursa sürekli içersin ne kadar içtiğini anlarsın☺️
Gamzecanpolat Muslim bir tane cam şişe alın yanınızda gezdirin öyle daha kolay oluyor içmesi hem ödem de oluşmaz
Baharoloji Muslim ilaç gibi düşünün almanız gerekiyor şart limon ya da salatalık falan koyabilirsiniz içine motive edecekse su şişsedi de alabilirsiniz
gokcetugumm İçine tarçın , limon , elma dilimleri falan atıp aroma verebilirsiniz belki öyle içmeniz daha kolay olur hem şişede önünüzde durursa takip edersiniz ne kadar içtiğinizi🙏
Bebisannneessi Muslim evin içinde bile yanında şişe gezdir, ne içtiğini de görmüş olursun elinin altında olunca insan içiyor sık sık 😊
ALPAYDIN Muslim uygulama indirin su hatırlatma saat başı hatırlatsın kaç ml içtin kaydet ben çalışıyorum öle yapıyorum 2800 ml içiyorm günlük