Glcn12 Yesimm0011 olabilir doğuma yakın İshal olmuştum aradan çok geçmeden doğurmuştur hazırlıklı olun nolur normal 😇
gudmorningbeya Yesimm0011 evet ishal doğum belirtisidir vücut kendi kendine lavman yapıyor doğuma hazırlık olsun diye ebe söylemişti doğum kursunda :)
El2sed39 Glcn12 nasıl bi ishal afedersiniz ama günde 4-5 kere çıkacak kadar mı yoksa sadece 1 kere bile olsa ishal şeklinde mi bende biraz öyle gibiyim anlayamadım bugün oldu ilk
Yesimm0011 Glcn12 evet öyleymiş geçen pazartesi gittim doktor bebek kanala girmiş kesin normal 10 güne doğurursun demişti 8 9 gün oluyor bakalım ne zaman gelicek bebiş
Glcn12 El2sed39 ben o gün okadar çok sık gittim ki lavaboya karnınız sürekli zaten gurulduyor gibi oluyor
Melike_02 Yesimm0011 bebek kanala girince bi ağrı falan hissdiyormusunuzzzz ?? Afedersiniz ama bende ishalim ve kasıklarım feci ağrıyor
Yesimm0011 10 dakikadır orama bıçak batıyor gibi hissediyorum ama bakalım kızlar haber veririm sıklaşırsa hepinize teşekkür ederim hepimizee acısız sızısız doğumlarr inşallah
Yesimm0011 Melike_02 benim 2 hafta önce bebek kanalda dendi ve 10 gündür benmde oramda ağrı kasıklarımda batma oluyor hepsi doğum belirtisi