Melike_sevgi Sev5 ben 7. Ayda aldım herşey zamlanıyor ama yinede Allah muhafaza bişeyler ters gider diye bekledim 7. Aya kadar
Gamzecanpolat Sev5 Kasım indirimlerine bakacağım eğer iyi bir indirim olursa puset bebek arabası oto koltuğu alacağım kenarda dursun kıyafetlerini 6. Aydan sonra almayı düşünüyorum hediye de çok geliyor bebeğe
Canann1601 Sev5 biz çok erken aldık onları daha 3 aylıkken doktor her şey yolunda sıkıntı yok dedikten sonra bebek odası mobilyası bebek arabasını aldık büyük eşyalar çok zamlaniyor diye. Kıyafetleri de 28. Haftamdayim çoğunu tamamladım gibi iyi ki erkenden almışız çünkü şu an aldklarimiz 3 katı fiyatina gelmiş
Cancan2 Sev5 beşiğini 30 haftalık falandı aldığımızda bebek arabası 20-25 hafta arasıydı kıyafetlerini cinsiyet belli olduktan yani 11. Haftadan sonra almaya başlamıştım
Sevvalll42 Melike_sevgi bende 5 6 aylıkken almaya başladım 6 aylıkken kaybettim belli olmuyo işte kul plan yaparken kader gülermiş neyse hayırlısı
e_blue_sky_a Melike_sevgi mantıklı 7.ay almak. Allah korusun bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah. Ama insan korkuyor işte
EbruBoluKaya Büyük eşyalarını 25 haftada falan aldım. Odası beşiği arabası gibi kıyafetlerinizde almaya başlamıştım gördükçe. 32 haftalığım herşeyi bitti şükür yarın yıkayıp ütüleyeceğim
Sev5 Canann1601 bende üç aylığım beşiğini aldık acaba erken mi aldım diye düşündüm ama sürekli zam geliyor bütçemiz yetmiyor o yüzden bilemedim ya
Sinemgndg Sev5 5 ayımdayım beşiği aldık valla pazartesi günü geldi 😃 bebek arabası eşime iş yerinde bir müşteri vermiş yoyko marka yavaş yavaş düzüyorum çünkü her gün zam geliyor bebek kıyafetlerine ve eşyalarına.
Siyah0606 Sev5 Bende 3 aylıkken odasını aldım şuan 5ayımdayım . Beşiği arabası puseti hazır😀😀😀 ben de erken erken diyorum eşim alalım zam geliyor diyor erken biliyorum ama işte ortalıkta kötü sürekli fiyat değişiyor 😏
Canann1601 Sev5 bence en iyisini yapmışsınız. Biz eşimle her gün bebeğin odasına gelip iyi ki almışız diye seviniyoruz valla 😄 biz peşin alıp kendimizi sıkıştırmayalim diye erkenden alıp taksitlendirdik en azından bebek doğana kdar taksit biter biz de sıkışmış olmayız diye düşündük iyi ki de öyle yapmışız cidden bize çok artısı oldu. 5 bine aldığım bebek arabası 10 bin olmuş mesela 9 bine aldığım mobilya 15 bin olmuş smdi almaya kalksak bizi çok zorlardi bu fiyatlar . O yüzden bence smdiden alın
Sinemgndg Gamzecanpolat çok bebeğim ben zaten o markanın kabin boy istiyordum eşime seyahat sistem City markasını vermişler oda çok güzel tam istediğim gibi
B_eyaz Sev5 biz 3cü ayımızda aldık beşiği herşey zamlanıyor diye. Bebek arabasını da 4 aylıkken aldık
aysegullozdm Sev5 biz cinsiyeti ogrenmeden bir iki parça almıştık ortak renkler tabiii cinsiyeti 19. Haftaya kadar göremedik 🥱Cinsiyetten sonra her şeyini aldık sayılır çoğu şeyi bitti annemler aldı zaten çoğunu bebek arabası puset kaldi sadece kiayfet battaniye şampuan bez ıslak mendil gibi şeyler hepsi bitti tek kalan bebek arabası puset o da annemler alicak yine 🤗🤗Su an 21 haftadayiz
Siyah0606 aysegullozdm Maşallah ben kendime etken diyordum sizde baya dizmişsiniz bende 21 deyim daha çok eksik var 🥰🥰🥰Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
xbebegimx Sev5 4 aylikken baslamistik besik,araba ,puset ,kiyafetler ama eksik bitmiyordu hâlâ ufak tefekler cikiyor😂