Mucizemgeldi Makat geliş ve sezeryana alindiniz diyelim ek olarak bebek ters olduğu için acı hissi hissetme vs oluyor mu çok korkuyorum önce döndürüyorlar diyorlar doğru mu
Yarindanumutluanne Mucizemgeldi kızım 5 sene önce makat doğuslu doğdu. Önce poposundan aldığımız için kalça ultrasonuna kadar çift bez takın dediler. Bizde öyle yaptık onun haricinde bir fark yoktu. Döndurme falan yapmadılar hiç duymadım da ben öyle birşey
3prens1prensesmom Mucizemgeldi 2.oglum makat gelisti bi sorun yasanmadi suanda 6 yasinda tam bir firlama😂
Masalnesli Mucizemgeldi bizde makat gelişi dünyaya geldik 2 aylık olucaz ters dünyaya geldi emzgi bile ters tutuyor o kadar ters bir çocugum var 😂 6 yaşındaki kızımda sezeryanla dunyaya gelmişti o mülayim di ama bu ortalığı inletiyor 😂
Masalnesli Mucizemgeldi yoo hatta kızımda çok zorlanmistm ama bunda hiç zorlanmadim doktorum hazirmisin dedi başlıyorlar zannettim hazırım dedim suyunu patlatyrm demeye kalmadan kızımın aglama sesi geldi
3prens1prensesmom Mucizemgeldi sezeryan canim benim butun dogumlarim. Hic bi sknti veya aci hissi olmadi☺️
Birbahargunu Makat geliş olması sezaryen için neden zorluk cıkartsin ki normal doğum yapan var o şekilde oluyorsa onda zorluk oluyordur. Sezaryende kesip alıyorlar zaten doğum zorlasmasin diye
Egevebarisinannesi Mucizemgeldi yoo hiç bsy olmadı uyusuksun ne hissetceksin yarın gün alcam ikinci sezeryan için korkma cnm 🥰🥰 çok güzel geçiyor bı bakiyosun bebwgin ağlıyor