Yenibirii Melike_sevgi anlayamiyorum valla nst cekilirken agri hissediyor gibi oldugumda yükselmeler görüyordum cihazda ama herkes aynisini söylemis demekki birazcik daha beklicez bu minnoşu😊
Melike_sevgi Yenibirii malesef nst ye girince sancılar uçup gidiyor sanki bende evde çekiyorum hastaneye gidince oğluşum sakinleşiyor 😂😂😂 dediğiniz gibi bekleyeceğiz
Yenibirii MehmedinZeynebi ahaha evet uyuyordu galiba ilk baslarda. Öksürüp bebisi birazcik rahatsiz ettikten sonra kipirdamaya basladi😅🙈
Yenibirii Umyhy evet bende öyle yapmayi düsünüyorum ama ilk gebelik oldugu icin cok tecrübesizim anlayamiyorum. Zaten surda 9 günüm kaldi gelmezse suniyle baslatacaklarmis hastanede😢
Umyhy Yenibirii benimde 13 gunum kaldi daha hicbir dogum belirtisi yok doktorum cati muaynesi bile yapmadi. Yapsaydi belki acilmam olurdu. Coktum kalktim o kadar harekete bana misin demedi.
Yenibirii Bursa17 aaa öyle mii sen kacinci haftadasin? Bizim hastane de 40. Haftayi gecirmiyor 9 gün icinde gelmezse benim dogumu da suniyle baslatacaklar
Yenibirii MehmedinZeynebi hahaha sormaa. Ama hareket etmeyince de doktor kabul etmiyor tekrarini istiyor allahtan kipirdadi😂
Yenibirii Umyhy burda cok okuyorum cok hareket edipte normal dogumu bile cok zor yapan var galibaherkeste bir olmuyr. Rabbim saglikli bir sekilde aldirsin kucagimiza da hersey gelip gecici😊