Rapunzel-25 emirtimr1 emin ol ihtiyacın olduğunda geliyo canım ben öyle düşünüyorum tabi istemek de önemli ama hayırlısıyla olur inşallah
Gamzecanpolat emirtimr1 maddi manevi psikolojik olarak kendini en uygun hissettiğin zaman ben çok kötü bir dönemden geçiyordum çok sürpriz oldu bana 😇 öyle ki onu öğrendiğinde sadece ona yönelip tüm sıkıntılarını unutuyorsun
emirtimr1 Pamuk hazır hissediyoruz ama nedense içimizde yersiz bir ürperti var ilk denememiz bu ay umarım iyi haberler gelir🥹🙏🏼
emirtimr1 karanmom hazır hissediyoruz ama nedense içimizde yersiz bir ürperti var ilk denememiz bu ay umarım iyi haberler gelir🥹🙏🏼
emirtimr1 Gamzecanpolat tek duam ve inancım benimle olması hayırlı bir şekilde umarım bende tadarım🥹🫶🏼
Zeehraaaa emirtimr1 maddi olarak allah yardım ediyor da. Manevi olarak gerçekten hazırsan bence çoğu evlilik vardır henüz tam yerli yerinde değildir sorunlar vardır çocuk yapmak doğru değil diye düşünüyorum
emirtimr1 Zeehraaaa çok şükür maddi ve maneviyat olarak iyiyiz bunu taclandırmak için minik bir üye duacısıyız🥹