Merhaba arkadaşlar grip oldum ve burnum çok tıkandı hiç nefes alamıyorum siz burnunuz tıkandığınızda sorey kullandınızmı kullandıysanız hangi soreydi dayanamıyorum artık

Rmysyldrmmm gecmıs olsun bnde 15 haftalık hamıleyım cok kotu grıp oldum dun acıle gttım parol dısında hıcbısey kullanamazsın dedı bana hıc bısey yazmadı burun spreyı felan

Rmysyldrmmm ben oldum ama yani gün içinde neyse de o geceleri uyumak için nefes alamamak berbattı. Doktoruma söyledim en azından geceleri sıkayım dedim çünkü uyunmuyor öyle verdi. Sen yinede kendi doktoruna sor canım

Rmysyldrmmm ben kulanıyorum bişey olmuyor sonuçta bunu yutmuyorsunuz burun fısfısı bişey yapmaz 3 günden beri sabah akşam sıkıyorum cok kötğ gırip oldum ve bugazlarım şişti ateş baş agrısı yataktan kalkamadım nefes alamıyordum şuan düzeldim yani kullanabilirsiniz burun fısfısı

Rmysyldrmmm serum al eczaneden canım bildiğin taktırdıgımız serumlar dan şırınga ile onu sık burnuna

İlliadinin çocuklar için olanını kullandım ben antibiyotik te kullandım ileri derecede hastalanmistim