anapanda12 Nedir bu Pandora sevdası açıklayın 70 ile 250tl arası değişen değişik modeller görüyorum nedir ne işe yarar bi anlatsanıza bana ben pek anlamıyorum bu işlerden bugün bitane sipariş verdim meraktan gelene kadar siz yardımcı olursunuz inşallah 🦋
anapanda12 anapanda12 Şöyle bir model. Tavşan mıdır nedir onu çıkarırım büyük ihtimalle sizinde beğendiğiniz model varsa atarsanız sevinirim uygun fiyatlı olursa daha iyi olur hediye alırım 😅
Minikperi anapanda12 pandora’nın orijinal bileklikleri 1500 tl den aşağı değil. Tıklım tıklım bütün mağazaları maşallah. Gümüş takı hayatım marka takıntısı olan ve altına da parası yetmeyenlerin ilk takı adresi. Altına parası yetenlerin çocuklarını mutlu ettikleri “onun da ilk pandorası mutlaka olmalı” dediği bileklikler 😂
anapanda12 Minikperi hee anladım 1500tlm olsa Üstüne ekler gram altın alır daha mutlu olurum o zaman 😅 neyse o zaman biz imitasyon ile yola devam 🥲
Minikperi anapanda12 aynen öyle ama işte popüler kültür maalesef gençler kadar yetişkinleri de avucunun içine almış durumda 💕
VildanTutak pandora bileklikler aşırı pahalı olmuş ben evoryadan çelik pandora bileklik aldım hem paslanmaz çelik hemde fiyatı uygun daha ne isteyeyim