Mommy-Mommy Merhabalar, bugün doktoruma muayene oldum. Yumurtalıkların temiz ve rahim duvarı da gayet iyi durumda dedi. Hamileliği kolaylaştırsın diye proxyfemin şase verdi. Merak ediyorum aranızda kullanıp memnun kalan oldu mu?
Glsh2025 Mommy-Mommy merhaba konunun üzerinden zaman geçmiş ama bana proxyfemin eşime proxymen kullanmamizi söyledi 2 gebelik kaybim var biri kimyasaldi. Henüz almadim ama etkisini gördünüz mü biraz yardımcı olurmusunuz 😊
Sevaall Mommy-Mommy ben aşılama olcaktım…gonal f ile birlikte kullanmamı söyledı doktorum cnm o sekilde kullandım… yumurtlamayı destekliyo ama faydasını gorursun insallah… 19 mm olmustu yumurtam tabi gonal finde katkisiyla
Mommy-Mommy Sevaall inşallah hakkında en hayırlısını nasip eder Rabbim 🤲🏻 ben üç ay önce boş gebelik geçirdim ve evde kendi kendime düşük yaptım. Özele gidiyorum ve doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Hamileliği kolaylaştırıcı olarak proxyfemin ve d vitamini için damla verdi. Şimdi bebek düşünürken bir yandan da bu ilacı içeceğim ve bebek oluşur da bu ilaçtan etkilenir mi diye sormak aklıma gelmedi
Sevaall Mommy-Mommy insallah canım cumlemizin🥲🤲 sen onu doktoruna sor canm bence fikrim yokken bilgi vermem cok dogru olmaz… zararlıda olabilir cunku… benim doktora gitme gunlerim belli oldugu icin doktor dur diyene kadar iciyordum cunku😘
Sevval_66 Glsh2025 ben 4-5 ay kullandım gebe kalamadım. Ama tekrar muaneye gittiğimde pcos görüntüsünde azalma vardı.
Glsh2025 Sevval_66 bende pcos yok ama düşük yapıyorum bu sebeple bu kez bunu deneyelim dedi kararsiz kalmıştım ama alacağım yinede bir deneyeyim .inşallah en yakin zamanda sizde kucağınıza alırsınız 🤲🏻 gelisme olursa paylaşırım
Sevval_66 Glsh2025 amin. Teşekkür ederim duanız için 🥹 rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırlı bir şekilde kolayca nasip etsin size de çok geçmiş olsun 🧡
Glsh2025 Moz ondan sebep midir bilemiyorum ama ondan sonraki ay gebe olduğumu öğrendim suan dogumuma 1 ay var beslenmeme de dikkat ettim o donem kullanırken abur cubur gazli icecek vs icmedim sebze yedim hepsi ayni anda oldugu icin bu sekilde onerebilirim sizede
Glsh2025 prenses2929 1 kutu tam kullandim 2. Kutuyu aldim fakat gebe kalinca bıraktım 1 bucuk ay diyebiliriz tabi döngüye gore degisir buda ortalama 2 ay denilebilir