iremmm1919 Selam kızlar.. 33 . Haftamdayim.. dişim kırıldı ve apse yapmış şismis yerimde duramiyorum ağrısından. Doktora gittim ve aguamentin verdi. Mecburen içeceğim. Ama yine de içim içimi yiyor.. Hamileliğinde kullanan var mı 😔😔
umrumdadegil iremmm1919 bende antibiyotik kullandım hamilelikte aynısı değil ama doktor verdiyse sıkıntı olacağını sanmıyorum 🌸
Semm55 iremmm1919 Bende 33 haftalık hamileyim enfeksiyon var geçmiyor 1 aydır hem ilaç hem serum antibiyotik kullanıyorum mecbur bir zararı olsa vermez dr zaten 😒
EbrKzlky iremmm1919 diş için değil ama böbreğim yüzünden damardan 1 hafta boyunca antibiyotik aldım, doktor bebeğe zarar vermez dedi Allaha emanet. 39 olmak üzereyiz şuanlık herşey yolunda şükür 🙏 Korkmayın doktor verdiyse
Fadimr iremmm1919 geçmiş olsun benimde aynı yarın doktora gideceğiu17+5 daha önce ilk haftalarda kullandım 20lik diş için şuan kırık ve çürük olan dişim apse yaptı sanırım şiş ve acıyo yanağım da şiş yarın antibiyotik verirse korkuyorum Allah’a emanet Allahım korusun ya 😔😔
iremmm1919 Fadimr Ben diğer hamileliğimde kullanmıştım aguamentin çok şükür bişey olmadı . Bunda iyiyim diyordum 8. Ayimda başladı 😔. Ama tabi hep bı korku var. Sende içini ferah tut .. Rabbime emanet et 🤲❤️