Hayriyekrc48 Merhaba anneler gebelikte çatlaklar için kantaron yağı ve saf zeytinyağı kullananlar oldu mu ?
Skarakas Hayriyekrc48 ben iki gebeliğimdede kullandım doğum sonrasında da düzenli kullanırsanız mutlaka faydasını göreceksinizdir.
Hiilal0606 Hayriyekrc48 ayagım yandı kadın doğum doktorum sarı kantoronu onerdi hergun kullandım şimdi de göbeğime kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor
Hayriyekrc48 DrZeynep güvenilir saf bulmakta sorun ama saf doğal kendi üretimimiz zeytinyağı sürüyorum ara ara rahatlatıyor kantaron yağınıda deniycem
minikkelebek_ Kasıntı için ne kullanıyorsunuz benim her gün deli gibi kaşıntım oluyor ağlıyorum o derece
Hayriyekrc48 Skarakas A101 de gördüm denemek için aldım bakalım içeriği ne daha okumadım deniycem ama
Skarakas Hayriyekrc48 Yalnız Hazır kantoron yağları hakkında bi bilgim yok. Ben kendim yapıyorum yağımı. 3 yaşında kızım var hala kullanıyorum tüm vücuduna duştan sonra falan. Süper bir pişik önleyici bez bağlarkende kullanmıştım. Tavsiyem kendiniz yapmanız.
DrZeynep Kantaron bitkisini aktardan alın üzerine saf zeytinyağı koyuyorsunuz yapımı çok zor değil güvenilir bulmakta zorlanırsanız