Egemoms1303 Selcanunal2004 özel hastanede yaptırdığınız şeker yüklemesi icin ekstra ücret ödediniz mi acaba
Selcanunal2004 Egemoms1303 benim sağlık sigortam var canım Ve ödemedim hayır. Normalde sgk ile anlaşmalı olduğu için eğer sigortanız varsa ödemezsiniz
gamzecgr Esra_Omer_21 kontrol daha kısa sürüyor suya bakıyor rahim ağzına bakıyor bebek hareketine bakıyor ama muayane daha uzun sürüyor işte bebekleri detaylı kontrol ediyor benim doktor kiloları boylari organlarına bakıyor her muayane de bana renkli ultrasondan izletiyor işte benim rahim uzunluğu suyum vs onlara bakıyor o ay yapılacak varsa onları anlatıyor bı sonraki adımımızı söylüyor gibi işte kontrol 10 dk sürüyorsa muayene 20-25 dk sürüyor
Esra_Omer_21 gamzecgr aaa ne guzel valla doktordan yana hic sansim olmadi kilo boy bi iki biseye bakıp hep gonderdi
gamzecgr Esra_Omer_21 İzmirdeyim Tahir Özgüder 💐 ilk gebeliğimi öğrendim idareten eve yakın doktor bulana alıştım rastgele gitmiştim şansıma çok memnun kaldım doktor işi şans işi gerçekten
ilkmommylikheyecani Hem devlet hem özel takipliyim özele ayda 1 bazen 1,5 ayda bir devletede 2 haftada 1 en geç 3 haftada 1 gidiyorum 35 haftalığım
karanmom Gayeatk ayda bir herşey normal olduğu için her ay gel demişti en başdan beri geçen ay 33de nst girdm bundan sonra 3 haftada bir hep nst dedi bir tık erken gidicem
Avril Gayeatk ilk haftalar 3 haftada birdi 13. Haftadan sonra ayda bire çıktı 32. Haftaya kadar hep ayda bir kere gittim 32 den sonra iki haftada bire düştü 36 itibariyle de haftada bire düştü ☺️