Elifdddd Haftada makatta baskı hissediyorum özellikle cok yemek yersem ayaga kalkınca böyle sizce nedendir ysayan varmı
Guleroz Elifdddd 20 haftalık gebeyim bu sorun bendede var hatta bebek çıkacak gibiydi ağrıdan acillik bile oldum doktor rahim ağzını ölçtü normal dedi anlamadım gitti
Elifdddd Bbkk her zaman değil ama yemek yiyip şiştinten sonra ayın 9 da rendavum var korktum şimdi ya
Bbkk Melike_4949 Elifdddd Makatta baskı kabız olmuş gibi his sahiptim hastaneye gittim kabızım ölüyorum dedim 25 haftadaydım Nst gir dediler sancım çıktı Tedbirli olmak lazım arkadasın dediği de doğru o sancım cıktıgında direk 4 kutu mağnezyum verdiler Üstüne de fitil
Elifdddd A12_S07 bormal dimi erken doğum falan değildir oturup kalkarken oluyor cok yemek yediğimde sonra geçiyor korktum bi an
A12_S07 Elifdddd işte her ihtimali değerlendirmek lazım korkuyor insan yinede en kısa sürede doktora gidin bence benimde baska sıkıntılar başladı bu hafta belki yarın doktora bile gidebilirim
Melike_4949 Bbkk benim yarın doktor randevum var inşallah gidicem ama benim kabızlık yok sürekli idrara çıkıyorum birde bugün aşağı çok baskı oluyor
Bbkk Elifdddd bekledi sıkıntı olmadı hatta 36 da doğuma alınır böyle devam ederse dediler 36 haftaya girdim kesildi sancılarım 😂
Elifdddd Bbkk maşallah cnm darısı banaa benım sürekli değil oluyor geçiyor inş 9 na kadar bsey olmazzzz ğsikolojik düşününce daha cok ağrı yoksada bişeyler oluyor zamanında gelsin tek dileğim♥️😍🤲
Bbkk Melike_4949 enfeksiyon da olabilir canım senin ki ama rahim kısalması da olabilir sen yine geçikme git doktora şikayetini söyle
Melike_4949 Bbkk rahim ağzı kısalması var dediler sonra eğitim araştırmaya gittim yok dediler kum döküyorum diye enfeksiyon var zaten canım 🙏
Beyzanury1234 Elifdddd korkutmak gibi olmasın rahim ağzı kısalığını ölçtür ayrıntılı ultrason da bende kısalık vardı bide sancım geldi hastanede yattım ayakları bildiğin rahimdeydi şükür geçti