kaderbrk Dün geceden ıtıbaren belime adet sancıları gibi girmeye basladı dogum sancıları yakınmıdır aynı durumu yaşayanlar varmı😅
Melike_sevgi kaderbrk ben o haftadayken doktorum doktorum her an doğum olur dedi😂😂 39. Haftam bitti hala ses seda yok oğluşumdan o yüzden çok ümitlenmeyin doğar mı diye doğarsa zaten herşey birden gelişiyormuş
kaderbrk Melike_sevgi ahahahah😀😅 aynen öyle dedı her an hazırlıklı ol dedi😂😂 bakalım bu agrılar ne kadar sürcek😂 böyle de zor olur ya
JaleTogrul Melike_sevgi 39+2de ben, alin bendende o kadar🥲🤣 ama bende agri falan yok hicte olmadi .. fakat Nstde bayagi bi sancim cikiyor bakalim doktorum 3 4 gun demisdi 2 gunum kaldi🫠
kaderbrk JaleTogrul yaa hiçmi böyle ufak regl sancısı gibi olmuyormu ben yasıyorum 🥹 uykumdan da uyandım dun agrıyor ama başka şiddetli agrı da yok bakalım ne kadar sürcek😂😂
Melike_sevgi JaleTogrul benimde ara ara sancı geliyor ama öyle düzenli falan değil 🥴🥴 sabır gerekiyor Ya inşallah sağ Salim alırız evladımızı kucağımıza bir avazda kolaylıkla🤲🏻🤲🏻 Son demler daha yorucu psikoloji olarak 😪
JaleTogrul kaderbrk yok ya ben ilk bebegimde suni aldim diye kendi sancim bana kusmus herhalde🤣 hakkimizda hayirlisi🙏
JaleTogrul Melike_sevgi evet gercekten cok yorucu, oglumu 38+4de dogurdum ama hic bu kadar yipranmamistim, hayirlisi olsun bakalim🙏