YncaY Kızlar 22 eylül yumurtlama 23 eylül çatlama olmuştu yarın adet günü kaset test yapsam çıkarmı gecikmeyimi beklesem?
Selma2412- YncaY gec döllenme olmadıysa çıkar bence de canım ama negatif görsen bile adetinin gecikmesini bekleyip tekrar dene
Merve-metin Yarın test yapabilirsin canım 14.gün test yapın diyorlar zaten varsa çıkar diye düşünüyorum çıkmazsa gecikmenin 3.günü tekrar test yap canım
Cana_ YncaY evet kaset testle yaptım bi önceki hamileliğimde de 2 gün kala yapmıştım çok net çıkmıştı
Merve-metin YncaY geç döllenmeyse çıkmaz canım ben adet günümde yumurtlama gördüm adetim 6 gün geçti ama tes yapmıyorum çıkmaz çünkü 12-14 arası ancak çıkar testte varsa eğer canım merak içindeyim ama beklemek zorundayım
Cana_ YncaY hiç başıma gelmedi cnm 4 gebeliklete de bi bilgim yok peki senin belirtin varmı hiç yani hamilelik belirtisi
YncaY Cana_ Kısa süreli kasık ağrım oluyo adete 1 hafta kala açık kahverenginde 3 4 damlalık akıntı gelmişti sonra kesildi belim ağrıyo göğüs ucu sızlama oluyo onun dışı başka bişe şuanlık yok
YncaY Merve-metin Geç döllenmemi onuda bilmiyorum canım eğer yarın negadif çıkarsa adette gecikirse geç döllenme olabilir
Cana_ YncaY inşallah hamilesindir kuzum Allah gönlüne göre versin bnm ilk belirtim kaşıntı ve akıntıydı tek seferlik yoğun bir akıntı
YncaY Cana_ inşallah canım yarın ola hayrola 🥰 akıntı az az oluyo bende yoğun değil ama herkeste farklı olur tabi belirtiler
Cana_ YncaY tabiki herkezde her belirti aynı olmaz herşeyin hayırlısı Banada haber et yarın merak ettim 🙏
YncaY Cana_ Yok canım bugün adet günüm açık kahve akıntı oldu 3 4 damlalık adete çeviririmi bilemiyorum adet sancısı gibi sancımda yok normalde koyu kahve akıntı olur çok sancım olur adete çevirirde bekliyorum bakalım ne olucak
Cana_ YncaY sen yine iyi dayanıyorsun bn dayanamıyorum 3 gün öncesinden hatta 5 gün öncesinden başlıyordum test yapmaya