EbruBoluKaya Cana_ evet. 1,5 sene oldu istanbuldan buraya taşındık aslında Dalaman’a taşınıyorduk son anda buraya geldik
EbruBoluKaya Cana_ Dalaman için daha kırsal diyorlar bizde o yüzden vazgeçmiştik hep yapacak birşey yok akşamları hayat çabuk bitiyor demişlerdi bizde o yüzden burayı tercih ettik hiç değilse akşamları bir sahile inebiliyorsun
Cana_ EbruBoluKaya evet aynen öle yapacak hiçbiryer yok gerçekten burda gerçi bizde çok sosyal değiliz zaten
Skrn_122 Cana_ Benim annem oturuyor bende yurtdışındayım doğum için 3 haftaya Dalaman ‘a geleceğim fakat doktorum Fethiye de oraya gelip gideceğim
Cana_ Catsss iyi yapmışsın nerde oturuyorsun Dalaman’da kaç yaşındasın ne kadarlık hamilesin kaçıncı çocuk anlat 🤣🤣
Catsss Merkez mh yim. Ikinci hamilelik 7 haftalik. Buralar sıkıcıdır. Ben ank dan geldim evlilik nedeniyle haliyle bosliga dusmus gibi oluyorsun. Sen?
Catsss Cana_ 4. Muuuu gercekten. Tebrik ediyorum seni 😀 bende 35 yasindayim ve ikiz bekliyorum 3 cocukla ne yapacagimi dusunuyorum🙈
Cana_ Catsss ama bnmkiler büyük 14 ve 12 yaşındalar onlar benimle kalmıyor tatillerde geliyorlar bnm 2. Evliliğim yanımda 26 aylık kızım var bide şimdi hamileyim 3 kızdan sonra oğlan geliyor