Asiliren 5 hafta 6 gunluk hamileyim hafif pembemsi bi kanamam olmus korkmalimiyim bi sknti olurmu doktor sali günü gel demisti gitmelimiyim doktora
Sebepsiz Merhaba kızlar 7+5 haftalık hamileyim 2 haftadır ara ara kanama ama peceteye sildikce geliyor arkasından adet sonrası gibi kahverngimsi olup sonra geçiyor doktora gittim fakat sıkıntı yok düşük riski var istirahat dedi ilaç falan da vermedi gerek duymadı var mi böyle bir durum yaşayan 😕
Eda_35 Sebepsiz bnim canim ama doktor bana iğne yapti düşük riskim war die düşük önleyici doktoruna söyle istersen
yesimerdinc Sebepsiz benim arkadaşım da hafif bi kahve leke vardı ultrasonda düşük tehlikesi görmediği halde progestan vermişti ondan dedim
Asiliren Sonnur2 kese var doktora gittim kesenin etrafinda hafif bi kanama var sali gunu kendi doktorum gorucek insallah bisey olmaz
Ylzkksl Kızlar ben 6+5 haftalık hamileyim cuma gecesi peçeteye hafif kanlı leke geldi ve hemen acile gittim. Doktor yatış istedi bugün taburcu oldum. İki gün boyunca iğne serum ve vajinal progestan kullandım. Şuan hiçbişey kalmadı Allaha şükür. Erkenden önlemi almak en iyisi geç kalmayın derim.
Sebepsiz Ylzkksl ben birşeye dikkat ettim ne zaman çok ayakta kalsam birşeyler yapsam o gün aynı şekilde peçeteye kanamam geliyor ama birsey yapmadığım da sıkıntı yok sanırım onun içinde ilaç vermedi doktor