Mrveglsn Arkadaşlar merhaba 24. Haftamızdayız yanlız bir sorunumuz var sizler nasıl çözüm buldunuz. Sağıma yatıyorum sağıma bi tekme soluma yatıyorum soluma bir tekme yiyorum 😄 nasıl yatacağımı şaşırdım düz asla yatamıyorm sizlerdede durum böylemi?
Duranb Mrveglsn bacaklarinin arasina bi yastik koy yine Yan tarafina yatmayi bide deneyebilirsin bana cok ii gelio Oyle
Bellini Mrveglsn ayy severim ben onu😃rahatına düşkün bebiş benimkide rahatsız olunca aynı şeyleri yapıyor😆😆şimdiden bizi yönetiyorlar 😍💞 Canım tavsiyem; hamile yastığı alman yada bacaklarının arasına yastık koyup sol yanına yatman daha rahat oluyor😉
SevdenurTirasci Mrveglsn o haftalarda bende uyuyamıyorum diye şikayet ediyordum megersem o haftalar yine iyimiş 😑
Mrveglsn Duranb ay onuda yapıyorm yine tekmeliyor ne istediğinide anlamıyorm gece sürekli oynamasına kalkmaya başladm hiç böyle yapmazdı herkeste böyle
Beriyytann Duranb bende deniyorum ama yastikta bi kac saat sonra bi bakarsin yerde yerden almaya bile useniyom 😫🤢
Sedaince Mrveglsn bende 24 haftalığım aynı sorunu yaşıyorum nereye yatsam vuruyor gece uyandığım bile oluyor 😂
Mrveglsn Bellini 🥰🥰 öylemi dersin inanki dilindende anlamıyorm 😂 demekki ikimizinde çekeceği var desene 😘😘 Allah ık hayırla kucağımıza aldırsın artık öyle yapıcam gibi duruyo bakalm❤️
Mrveglsn Sedaince Msalbyrk ay demekki bu haftalar genelinde bir uçan tekme haftalarımz 😄 kendilerini yeni keşfediyolar heralde uyuyamıyorum artık ne istiyosn diye kalkıyotm valla 😄
Sedaince Mrveglsn bende bazen bi dur da yatayım diyorum 😂 ama doğunca tam tersi daha sakin oluyor diyorlar inş öyle olur
Cansuu33 Ben 29+4 üm sürekli bir hareket halinde ve kafası aşağıda artık ayakları da göğüs kafesime dayalı bir şekilde duruyor bütün gün nefes almak bile zor geliyor. )) Ama yerim ben onun minnak ayaklarını. ))
Brlgry Brlgry uyumaya çalışın bence sonra o tekmelere birde ağrılar ekleniyor çürük yumurta gibi oluyor insan hiçç yatamıyor çok zormuş 😔😔
Mrveglsn Msalbyrk ya korkuyorm uyumquan bi çocuk olursa özellikle kıpırdıuo ses etmeyeym diyorm inatcı 😄 ayağa kalkıyorm duruyor yatıyorm başlıyor
Mrveglsn Bellini uyu uyu kız uyumazsan alışırmoda uyumaz geceleri diker valla bizleri ben çıt ses etmiyorm 😂😂