bebekananas Kızlar bebeğim 3 ay 10 günlük abim yurt dışından ihtiyaçları gönderecek benim istediklerim Globber Yapışkanlı mama sandalyesi Nuk akıtmayan suluk Nuk magic cup Kameralı telsiz Babybjörn kanguru başka var mı kızlar şunu kesinlikle al dediğiniz
incitanesi__ bebekananas skip hop su termosu ve mama termosu Carters tulumlar inanılmaz güzel banada kayınpederim getirdi Fisher price oyun halısı piyanolu Nike ayakkabı olabilir
aslanprenses_ bebekananas babybjörnğn hangi kangurusu ı getirecek? Hangi marka kameralı telsiz? Araştırma içerisindeyim ben de o yüzden soruyorum 🥰
funnymummy bebekananas babybjörnün ana kucağı olur fisher pricenın eğitici oyuncakları sesli benek kitapları çok çok uygun
bebekananas funnymummy babybjörnün kangurusunu sordum arkadaşıma 200 Euro burda çok pahalı dedi doğrumu acaba eğer yurt dışında kalıyorsanız
funnymummy bebekananas hangi ülke ingilteredeyim ben burda 100 den başlıyor en ucuzu bebekananas oyuncaklar felan evet Türkiye’den çok uygun
funnymummy bebekananas aynen bende almadım işin açığı daha uygun fiyatlı bişeyler bakıyorum🙈 bebekananas kıyafetler felan da olabilir bu astronot tulumlar felan Türkiye fiyatını bilmiyorum ama Burda çeşit de çok fiyat da uygun
bebekananas funnymummy bebeğim kız 3 ay 11 günlük uyku tulumu söylemek istiyorum ama hangisi karar veremiyorum birde ne zamana kadar kullanılabilir kullanışlı da olsun istiyorum peluş şeyleri de seviyorum ama karar veremedim