Dderryaa Gkhnm97 inş vardr evde test yapıpta canını sıkma ben 3kere yaptım çıkmamıştı kasıkta şişlik varmı hafif baktınmı hiç
Gkhnm97 Dderryaa canim karnimin altinda belirgin bi cizgi var gobek deliginden 4 parmak asagida yatay cizgi bide bacaklarimda kilcal damarlarim belirginlesti sislik farktmedim canim
Dderryaa Gkhnm97 dediğin belirtilerin aynısı bendede vardı bacaklarda durduk yerde ağrı yatakta dönerken değişik ağrılar ben kimseye söylemeden verdim kanı daha öncede yaşadım doktor negatif diyince çok ağlamştım bu sefer saklı gittim
Gkhnm97 Dderryaa canim bnde yarin saglik ocagina gidicem kimseye soylemedem cikarsa eşime supriz yapmayi dusunuyorum dua et ciksin canim ya cok umitliyim bu sefer gercekten bnde olan belirtiler sendedemi vardi canim
Dderryaa Gkhnm97 aynı belirtiler vardı cabım inş çıkar canm gönlünce olsun bende aüpriz yaptım bi kutu aşdm onun içinr bebek ayakkabısı koydum sağlık ocağından sonuc pozitif çıkınca direk doktpruma gittim koz kardeşimle ultrason kağıdınıda koydum kutuya😉
Snmim Sirincili ya bidaha yapsam mı acaaba diyorum yoksa direk gecikmesini mi beklesek duramıyorda insan şu testlere harcadığım paralarla neler almazdım kendime
Gkhnm97 Dderryaa ins canim bndede vardr ya yarin bende gidicem sonucu artk paylasirim senin gec dollenmemi normalmiydi canim😊🤲
Dderryaa Gkhnm97 evet cabım geç döllenme bende korktm ama sorun olmazmş ümitlenme çok fazla iki sonucuda düşünerek gitt çok ümitlenince sonu kötü oluyor inş çıkar😉haberini bekliyorum
Sitemkar Snmim bende senin gibiydim cnm adetime 6 kala test yaptim negatif cikti tam adet gunumde lekenlenme oldu adet gordum zannettim ama o lekenme bigun surdu .snra besgun daha bekledim tekrar test yaptim pozitif cikti galiba benimki gec dollenme oldu..
Snmim Sitemkar yerleşme kanaması gelmiş demekki canım ben test yaparken negatifede hazırlamıştım kendimi çünkü biliyorum ki herkesin bi hafta öncesinden belli olmuyor.bakalım beklicez mecbur inşallah vardır
Sitemkar Snmim imsallh seninde bebisin olur cnm bence bikacgun daha bekle derim..ama daha bebeyim keseye dusmemis pazartesi yani yarin gtcem bakalim bakcak doktor insallh bende bebyimden iyi haber alirm allhim isteyen herkese nasip etsinn
Snmim Sitemkar alırsın canım daha çok yeni görmemen henüz çok normal Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sitemkar Gkhnm97 canim bendede batmalar oluyodu adet gunumde kasiklarimda bacaklarimda agrilar vardi hafiften ve gogsumde hassasiyetlik ve adetimi bes gun gecti test yaptim pozitif cikti
Gkhnm97 Sitemkar canim bnm gogusdem suan bsey yok ama belirtiler hamileymisim gbi gosteriyo dediklerinize gore ins oleyimdir ya yarn kan vericem bklm
Gkhnm97 Sitemkar peki canm sende sivilcelenme falan olmusmuydu yuzunde bnde cok oldu bu aralar ya onceden adet olmadan once olurdu adet olurdum smdi sivilcelendim ama adet olmadim