newmomB Gkhnm97 canım benim hayırlısı böyleymiş inşallah önümüzdeki ay olacak 🙏🏻🙏🏻 Ovulasyon testi kullanmış mıydın sen kullanmadıysan bu ay onlardan al gününü tam öğrenip değerlendirirsin
newmomB Mahbuss bu ay olmadıysa gelecek ay olur canım benim belki de hayırlısı böyledir iniallah hepimiz kavuşçaz en kısa zamanda 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sitemkar Gkhnm97 ayy canim benim ya uzldum hayirlisi olsun gulum belki sende idrar enfeksiyonu oldugu icin olmaz
Sitemkar Gkhnm97 benimde 8 aydr cocucum olmuyodu idrar enfeksiyonu varmis megerse ilac kulladim enfeksiyon kalmayinca hamile kaldim cok sukur canim
Gkhnm97 Sitemkar 2 ay once falan herseyim temiz cikmisti canm bilmiyrmki ya tekrar bklm kontrol amacli gidicem adetim halada gelmezse
Gkhnm97 Sitemkar canm aslinda gidicektikte olumsuz bsey cikarda iyce kafamiza takariz diye gitmek istemedik bide
Berram Mahbuss Canım bekle bakalım. İlişki gününü hatırlıyo msn? Öyle hesapla ondn 14-15 gün snra çıkıyormş testte . Bide öle hesapla bakalım
Mahbuss Berram ya canım hangi günde tuttu bilmiyorum ki bekliycem bakalım şöyle bı 10 gün gecikme olsun öyle ama ümidi kestim yanı