Mahbuss Gkhnm97 canım inşallah çıkar stres yapma bende eczaneye test almaya gidiyorum duramadim 😁 yarınmi yapsam testi yoksa alır almaz mı
Gkhnm97 Mahbuss bnce bekle canm cikmayinca insan daha cok uzuluyor ya da 2 tane al bugn bi tanesini yap cikmazsa bi kac gun sonrada otekini yaparsin insallah vardr canm ya😊🤲
Dderryaa Gkhnm97 kanda ne olırsa olsun çıkar geç döllenmede kanda 6haftalıksa ultrasonda 4hafta oluyor
Dderryaa Gkhnm97 brn o testlere baya para yatırdım 2.de falan kesinlikle almam çok para verdim 25tllik test bile aldm onda dahi göstermedi
Gkhnm97 Mahbuss cikmadi canm hemsire bakip ariycam birazdan ddi bnde bekliyemiyorum ins bebegimiz bizimledir ya
Gkhnm97 Dderryaa bide hissediyorum canm ya kasigimin orda hafif sertlik sislik var gbi sagda ins yanilmam
Dderryaa Gkhnm97 ben gitmesim ama emindim hamile olduğuma göğsüm büyüdü damarlar resmen su toplar gibi dışına çıktı kasıkta şişlik vardı iyikide beklemişim şimdi doktora gitmek için can atıyorum zaman geçmiyor resmen😂
Gkhnm97 Dderryaa 🤣 canim benmde sag kasikta hafiften sislik var sol taraf oyle degil mesela olabilrmi bebis yani sertlikte varmiydi hafiften sendede
Dderryaa Gkhnm97 bende sertlık yoktu göbeğin hisasındadaydı benmki dahamı çıkmamış ya sonuçlar nasıl iş anlamadm ben