Seyma-Nur A101 e gidip gelecek şeylerden alanlar oldumu acaba bazı yerlere erken gelmiş galiba ben İstanbul Anadoludayım akşam çıkıp bakıcam dizilmiş mi diye
1anneseyma Seyma-Nur bende az önce gittim nevresim takımı, ağız mendili, çıtçıtlı atlet, diş kaşıcağı battaniye bir tulum be bir takım aldım bir tane fisher pricen kaplumbağası vardı ondan aldım erkenden getirmişler gerçekten. Kârlı bir alışveriş oldu
momqq Bir gun önceden diziliyor bizmkide bende snra bakm dedim ama ☺️ genelde birz tedbirli oluyo bazıları ama ben 3 sene önce gebeydim düşük oldu flan neyse dha hamileyken bime ana kucağı gelmişti sallananlardan 80 tlydi halbuki dha yeni öğrenmiştim bebeği ama gidm alim içeride dursun dedm iyikide almışım bi ara açıp bakmıştım aşırı sağlam kaliteli almasaydim şuan binliraya flan alirdim heralde gelen şeyleri degerlendrmek lazım ürünleri güzel ☺️
Seyma-Nur Gelmiş yani Sultanbeyli tarafındayım bende almayacajtım hemen bazı şeyleri 20 21 den sonra bakacaktım ama baya iyi fiyatlar kaliteli diye duydum alım dursun dedim her ihtimale karşı bende çıkıp bakıcam
Birbahargunu Şimdi gittim satışa çıkmış tavşanlı üçlü takım vardı onu baya beğendim tavsiye ederim, inekli tulum da çok güzel, penye çarşaflardan aldım iki tane onlar da güzeldi
1anneseyma Nevresim takımı özellikle çok güzeldi ve piyasaya göre baya uygun kızlar. Ama sanki her ürünü çıkarmamışlar yada bitmiş mi bilmiyorum
Seyma-Nur 1anneseyma bulunduğum yerde gelmemiş daha hiç bir yere sevkiyatta gecikme oldu galan dediler 3 tane dolandım