Gzmelc ben ilk bebeğimi sezeryan ile Doğum yaptım 39+5 haftalıkken evde nişanım geldi ve tuvalete gidiyordum çıkmamla tekrar girmem bir oluyordu idrarım beyaz renkte geliyordu durmadan gittiğim icin rengi ondan açık diye düşündüm ama meğerse benim idrar yaptığımı zannettiğim şey suyummus hatta hastaneye gidene kadar %30 u bitmiş ben anlamamışım yatışım yapıldı 2cm açıklık vardı gittiğimde sancımda vardı nts ye bağladılar 100leri geçiyordu sancım ultrasonda 4550 gr çıktı kilosu suyun da az kesinlikle sezeryan olucak normal doguramazsın dediler ben ısrarla beklemek istedim ama zaten 9 saat beklemek zorunda kaldım yemek yiyip gittiğim icin anestezi alamicaktım çünkü o 9 saat sürede 4,5 cm oldu açılma ama yatak sırılsıklam olmustu suyum bitmek üzere olduğu icin mecbur sezeryan oldum bebeğim 4075 gr doğdu ve devlette Doğum yaptım çok da memnun kaldım ilgi alakadan herseyden risk olmadığı sürece beklenebilir yani benim suyum bitmek üzereydi bebeğin enfeksiyon kapma riski olduğu icin mecbur sezeryan oldum