Gizem_erdag Hanimlar cok fenayim bogularak oksuruyorum resmen bogaz agrisini yanmasini soylemiyorum bile sizce ne yapabilirim gecmesi icin 😭😭😭
BskGry Gizem_erdag cnm karanfili çay iç boğazındaki bakterileri öldürdü. Ama çay baya açık olacak içebilir sen sicaksuya köy karanfili ama ben icemedim sabah akşam disini fırçalardiktan sonra 2 3 güne geçiyor bende yaşadım Allah kolaylık versin cnm zor her oksurmem aglamakla bitiyordu
HlyaracGzel Bitkisel şeyler denesen pekmez, bal zencefil tarzı ya da sıcak bişeyler içmeyi dene ıhlamur bal gibi. Geçmesse de doktorunu ara ne kullanabilirsin onu sor. Geçmiş olsun
Gizem_erdag HlyaracGzel ihlamur dusuk yapiyormus canim ya zencefilde gunde 1 qrama kadar diyolar oda hic bisey yapmadi
Meroll Elinden geleni yap zamana bırak stres yapınca da geçmiyor.Ihlamur,portakal,zencefilli çay,ağzına ve burnuna tuzlu suyla gargara bol bol yatış.Bunu hamileliğinin ilk ayını grip geçiren biri olarak söylüyorum.Geçmiş olsun.
Gizem_erdag BskGry Allahim bugunlerimizde hepimize yardim etsin cok zor gercekten ama icemem diye dusunuyorum midem cok fena normalde hic birseyim yok yiyecek icecek birsey gorunce midem kalkiyor
BskGry Gizem_erdag cnm Bnm mide sorunum olmadı bulantı kusma ve iştahını aşırı çok o yüzden bide siyah zeytin ve çekirdeği ,beyaz leblebi ve salatalık bunlar mideye iyi gelirler dene faydası olur inşallah
semabrcn son haftalarım gecen haftalarda grip oldum dr nane limon ve ıhlamuru sınırsız içebilirsin sıvı alımını arttrabildipin kadar arttır dedi. eski lerin bi lafı vardır sık idrara çık idrarla atıcaksın hastalığı diye işr yarıyor ılık ılık duş al terle sık idrara çık boğazlarında yumuşar inşallah
BskGry semabrcn ama siz son aylardasiniz çok şükür bnm bı sıkıntım olmadı ama bana içme dediler 7aya kadar kan hızlandırıcı şeyler kullanma dedi maydonoz dedi diğeri aklıma gelmiyor