srgl3362 çok pozitif bir hikayem yok o yüzden detaylı anlatmıcam ama şunu söyleyebilirim, devlete gidiyordum takip olarak son 2 aydır. Sonra işte acilden sürekli nst gidiyordum. Dünde iki kez gittim sabah akşam sancım var diye. Hiç bir şey yapmadılar üstelik azarladılar da. Ben acıdsn kıvranıyordum sancılar sıklaşmıştı ayakta duramıyodum. Sonra eşim de sinirlendi öyle kalktık özele geldik. İyi ki de gelmişim. Bebege kordon dolaşmış ve bunu bana o kadar kontrole rağmen demediler. Burdaki doktor karar senin dedi istersen normal yap istersen sezeryan iyi düşün falan dedi. Bende daha fazla acı cekmek istemedigim için sezeryan seçtim. Hatta peşine nst bağladı kendi bile dedi ki istesen de normal yaptırmam çünkü cok kritik bi durumdaydı bebek. Yani bilmiyorum şuana kadar farketmeyen doktorları Allah bildigi gibi yapsın belki ben normal yapcaktım belki sağlıklı bile olmayacaktı neyse. Sonuç olarak sezeryan güzel geçti cok şükür😂 3-5 dk içinde bebegimi gördüm zaten. Şimdi de uyuşturulmuştum onun etkisi azaldıgı için biraz acım var ve aşırı susuzum 6 da iç dedi onu bekliyorum öyle işte biraz sorunlu ama sonu güzel hikayem de bu😂