Asenova- Anneadayiii__ Sabah kahvaltisinda : 1 sosis 1 2 parca kashar beyniri ondan sora biraz tatli biseyler simdiki saate kadar ise sadece tum gun su ictim😂😂😂
Anneadayiii__ naneliseker_ rahatsız ediyorsa bence yazmayabilirsiniz hamile annelerden düzenli yemek önerisi amaçlı açtım
Eslem2112 naneliseker_ nolacakki sonuçta kötü bişey sormuyor ki nie bu kadar tepki verdiniz anlamadım
1cocuklumom Anneadayiii__ sabah menemen yumurta ve kaşar peyniri kattım içine az bişey tahin pekmez öğlen 1 tabak kremalı makarna ara da 1 armut bu kadar
sln23 Anneadayiii__ kahvaltıda kaşarlı yumurta,kavun,az pilav,iki üç taze fasülye,bir poğaça,süt,muz,elma baya yemişim 😄😄
Sltnbyzt Anneadayiii__ sabah uzengeclikten sarelleli ekmek ve çay öğlene doğru domates salatalık peynir 🙈 sonrasında çay ve abur cubur sonra köfte ayran şuan akşam yemeyi hazırlıyorum 😅
Minikmucizelere Anneadayiii__ 1 tane tavada yumurta ekmekle,iki uc buskivi,kabak cekirdegi,bi dilim tepsi böregi birazdan bide bi kase sutlac yicem😂
Nursemom_ Sabah 9 da kalktım ama canm istemedi sonrasınra 12.30 gbi yedim yediklerim 2 adet marul 2 adet semiz otu dalı limonla peynir kaşar domates 1 adet ince dilim ekmek pizzası yapmıştım o suan ne yesem dıyorum aç gbiyim 😂
sinemsel Kahvaltıda : 1 haşlanmış yumurta, yeşil/siyah zeytin, beyaz peynir, 2 susamlı gevrek, bir bardak süt Ara öğün : 1 kase yoğurt, üzüm Öğle yemeği : Etli bulgur pilavı / Cacık Akşam yemeğimi de daha yemedim 💕
Nnoktaa Anneadayiii__ 1 ay önce üye olup 82 konu açmak.. dün açtığınız posttan devam edebilirdiniz. Niyetiniz beslenme üzerine konuşmak ise.. bir de şeftali suyunun yanında çeyrek nektarini nasıl tüketiyorsunuz? Nektarini şeftalini suyuna bandırarak mı? 😬
Drnzgn Anneadayiii__ sabah kahvaltıda kızartma çay flan yedim asla kahvaltılık yiye bile. Bir insan değilim öğlen de yaş tarhana çorbası içtim
gamzecgr Anneadayiii__ utandım şimdi saymaya su kadarcik şeyi görünce ben bu saate kadar bunları yemiş hastanede serum takılmıştı şuan açlıktan baygınlık geçiriyordum 😂
Fatos43 Anneadayiii__ Kahvaltı: avakado peynir yumurta salatalık domates zeytin ekmek Ara öğün: muz portakal mandalina İkinci ara öğün: bir kase çorba Bol bol da su içtim Yarasın bebişime 🤣🤣🤣