betuss12 Bgm_i benim cuma günü lekenmem oldu pazar günü nişanım geldi pazartesi sancılarım başladı ve gecesi doğum yaptım😍
2numaramm Bgm_i nisanim ikindin gelmisti gece onikide suyum geldi 4de de doğum yaptım net olarak yazayım 😂
Balpamuk Bgm_i benim bi sabah uykumda gelmiş hemen ardına suyum geldi altımın ıslaklığına uyandım o gün akşama da doğumum olmuştu cnm
Bgm_i betuss12 maşallah 🌺 bende 2 gün önce geldi 2 gündür sancılar düzene girsin diye bekliyorum ama ne su geldi ne düzenli sancı 🥹 39+4
Bet25 betuss12 nişan gelince ağrı hissediliyomu ben39+1rim ne zman gelıcek acaba yada gelmıycekmı meraklıyım
kucukprens01 betuss12 betuss12 benim 1 hafta oldu nisan geleli ama hala doğumum başlamadı. Az az gelmeye devam ediyor. Nisanınız ne kadar geldi acaba az mıydı sizin de
betuss12 Bgm_i suyum gelmedi sancılarınız sıklaşınca muhakkak çoğunu evde geçirin hastaneye gidince büyük kolaylık oluyo Allah bi sancıda kavuştursun inşallah sizi❤️
Bgm_i 2numaramm ay ne güzel bende sancılar düzene girmiyor nst çekildi sabah hiçbirşey yok doğurmayacak gibiyim sanki 😅
Rabia12-34 Merhaba bişey soruçam ben 36 haftalık oldum göğüsümden sıvı geliyo ve yumuşak sütüm olurmu göğüs sıkıca vışkırıyo bi sakıcası varmıdır sıkmamın yada sütüm olurmu
Dilan_55 Rabia12-34 sütün olmasıyla o sıvının bi alakası sıvı gebelikte olan bisey ama göğsünü sıkma sakıncalı diye duymuştum
betuss12 kucukprens01 ilk 1-2 gün kahverengi leke olarak geldi sonrasında sümüksü yapıda gelmeye başladı ondan 1 gün sonra sancılarım başladı yürüyüşün faydasını bilmiyorum ama kaldırımda aksak gebe yürüyüşü yaptığım gün lekenmem oldu onun da etkisi olduğunu düşünüyorum
betuss12 kucukprens01 hayır 2 cm açıklık vardı ama kanalda değildi gün içinde zaten sancı geldikçe kanala yerleşti