Tlytmr Bende geçen cuma gitmiştim doktora 2200lerdeydi değerim bende de kese gözükmedi haftaya tekrar bakalım demişti şimdi onu bekliyorum endişelenmemeliyiz herkes için hepimiz için hayırlısı olsun ❣️
Gamzelibebek Tugbax68 ahhh ah mümkün mü o🙄 şu anda bile nöbetteyim çalışıyorum ambulansta çalışıyorum. Bebeğim zorluklara karşı benimle kalır inşallah ve onun şansına nöbetlerim iyi geçer umarım
Gamzelibebek Feeling07 sizinki baya yüksekmiş demek ki usg de hemen gözükmemesi çok olağan ve endişelenilmemesi gereken bi durum
songul123 Gamzelibebek inşallah kuzum buyur merak etme daha minicik annesi sabırla bekle ki görürsün kalbini duyarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah kuzum😊
Gamzelibebek Tugbax68 dikkat etmeye çalışıyorum İyi dileklerin için çok teşekkür ederim yarın ola hayrola 13:30da randevum var🥰
Gamzelibebek Tugbax68 valla dün gece gittik pzt gel dedi hiçbir şey önermedi ama ben yaklaşık 1 aydır folik asit kullanıyorum 😂
Ufkumm Feeling07 evet ama yarın görürüm inşallah demiş yarın dan bahsedilen gün ancak 1600 civarlarında olur yani 4 gün sonra kese görülebilir
Elifffcik67 Gamzelibebek canım kese hc 1500-2000 olunca vajinal 5000 olunca da göbekten ultrasonla görünür o yüzden görünmemiştir yani hamilesin hayırlı olsun 🤗
Gamzelibebek Elifffcik67 ay sen böyle deyince çok tuhaf oldum cidden hamile miyim ya ben şimdilik değişik 😇
Gamzelibebek Tlytmr oladabilir her şey Allahtan o yüzden akışına bırakmalıyız olumsuzu düşündükçe kötüyü çağırmayalım