Maras46konya-00 Kızlar özel de normal doğum ne kadar oluyor? Sezeryan mı daha pahalı normal doğum mu??
gamzecgr Maras46konya-00 hastanesine şehire göre değişiyor kimi yerde sezeryan daha pahalı kimi yerde aynı fiyat oluyor
AsyaCngz55 Maras46konya-00 benim hastanem Samsun medicana sezaryen normal doğum farketmeksizin 16 bin tl sadece doktorun uzmanlığına göre fiyat farkı oluyor
Maras46konya-00 AsyaCngz55 ne gibi uzmanlığı mesela 🙄 benim konya medicana da bir doktor var perinatoloji uzmanıynıs
Izell AsyaCngz55 doğum sonrası iki çocuk doktoru muayenesi birde kadın doğum doktoru muayenesi varmış içinde çekimde var anlamadım bende
Selma2412- Maras46konya-00 Sakarya da yaşıyorum medara sordum normal 15 bin sezeryan 13 bin dedi ama bir sürü özel hastane var tabi
AsyaCngz55 Izell ama bana yenidoğana yapılacak hertürlü müdahale ücretsiz dediler. Çok şaşırdım bizim burda hastanenin paketi falan yok. Acaba ondan mı bu kadar fark etti sizde
Izell AsyaCngz55 bu hastanenin bize.ozel.sundugu teklifmis sözde bilmiyorum artık abartı fazla gereksiz ve normal doğum olacak
AsyaCngz55 Maras46konya-00 normal doktor ile uzman doktor arasında fiyat farkı var ne kadar olduğunu bilmiyorum ama