Prensannesi12 Kizlar 5 haftalik hamileyim daha doktora gitmedim yurtdisinda yasiyorum haber bekliyorum randevu iiçim ancak çok halsizim kafami kaldiracak halim yok uykum var baska belirtimde yok bu 2.hamileligim benim gibi olaniniz varmidir.
aslanprenses_ Prensannesi12 ben de yurt dışındayım. İlk 7 buçuk haftalıkken gitmiştik doktora. İlk trimesterde günde 20 saat uyuduğumu bilirim çok normal.
Prensannesi12 aslanprenses_ hangi devlette yasiyorsunuz ben ingilteredeyim ve hiç bilmiyorum beni neyin bekledigini tedirginim acikcasi bakalim nolucak
aslanprenses_ Prensannesi12 İngiltere’de eminim rahat edeceksin hiç tedirgin olma. En azından tıp gelişmiş bir ülkedesin. Ben bir Afrika ülkesinde yaşıyorum normalde. Ama işte doğum için Türkiyeye geldim. Oradaki sağlık sistemi iyi değil çünkü.
Prensannesi12 aslanprenses_ ingilterede saglik sistemide çok iyi sayilmaz cnm ama bakalim gorucez insallah hersey iyi olur
aslanprenses_ Prensannesi12 emin ol Afrika ülkesinden daha iyidir. Baktığında doktorum çok iyi biriydi. Tecrübeliydi yurt dışında okumuş hayta ülkenin en iyi kadın doğumcusuydu ama hastane koşulları çok kötüydü.