YigitPoyrazMomm NewMomm1 cuma günü ultarson günümüz o gün öğrenicem inşallah Maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤗🌸
yenianneaday NewMomm1 bende aynı 29+0 son adet tarihim 15 Mart daha doktora gitmedim ama kaç kilo bilmiyorum
balkizim_06 Gecen hafta kontrole gittim bebeğim 28 haftalıktı kılosu 1 kg 200 grmdı şuan 29 haftalığız şmdi kaç kılo olduk bılmıyorum….
NewMomm1 Aysensrkan doktorumla doğumu hiç konuşamadık henüz malesef haftaya hastaneden ayrılacağını söyledi😒 yeni doktor gelecekmiş onla devam edeceğim gibi görünüyor
yenianneaday NewMomm1 valla sormayın Eymen’i bende düşündüm sonra reymen derler mi diye düşündüm 😅 Uras, Aras,demir, yağız, Artun bunlar var eşim yağız düşünüyor ama bakalım 😅😅
NewMomm1 yenianneaday hahaha atlas alparslan gibi isimler düşünmediğinize sevindim😂 Arası bende düşünmüştüm kocam kargo ismi o ne diyene kadar😂
yenianneaday NewMomm1 herkes aynı isimleri koyuyormuş gibi 😅😅😅 sürekli aynı şeyler farklı olsun istiyorum ama yok erkek isimleri kısıtlı maalesef 🤷♀️