canimacan Merhaba hamiş dostlar,ben Elazığ Fırat üniversitesi ne ayrıntılı ultrason için gitmeyi dusunuyorum. Herhangi bir ücret ödemesi yapmamız gerekiyor mu , doktor tavsiyeniz var mı ve randevu almamiz gerekir mi (doktoruma sormuştum o erken giderseniz almanıza gerek yok demişti )
Seydanur Canim bende firat uni ayrintili ultrasyona girdim..sadece iki doktor bakiyo ve arayip onceden sira alacaksin bende numarasi var.. ayrintili ultrasyona docent dr (ogretim uyesi) baktigindan 120 tl giris bedeli oduyorsun ..normal polkilinik doktoru bakmiyor..randevusuz gidilmiyor.. internetden alinmiyor randevu arayip sen talep ediosun ha.staneden .. biri bayan zaten şeyda yavuzkir digeri erkek salih burcin kavak ..hangisine istersen artik..ben burcin bey e gittim cok cok memnun kaldim cok ilgilidi ..giderken de flash gotur resimleri atio flash a :)
canimacan Seydanur peki ultrason görüntüsünü kağıt üzerinde de veriyor mu yoksa sadece flash a mi atıyor , benim elimde pek görüntü yok çocuğuma ani kalsın istiyorum ,tunceliden gideceğim buradaki gittiğim doktor görüntü vermiyor hiç
incitanemm canimacan bende dün gittim burçin beye benimde yok hıc fotoğrafım istedim ama uygun poz vermediği için malesef resim alamadım yani doktor öyle dedi flaş ta kullanılmış flaş götürdüğün için kabul etmedi daha önce kullanılmamış sıfır olcdkmis bilginiz olsun
Seydanur 0424 233 35 55 numarasi..doktor kimi istiosan ismini sole..ayrintili ultrasyon icin randevu alicam dersen soylerler..