Kubra1720 Merhaba arkadaşlar bir sorum va rki sante plus Hastanesi’nde dogum yapan varmı Zeytinburnu’nda doğum için oraya dusunuyirum ama googlede yorumlsri çok kötü ya nasıl bir hastane bilgisi olan 💞
Kubra1720 Minigiim-vebenn52 doğum için kampayla yapilmis da yuzden düşündüm instagramda bişi yok resimler harika googleden baktım da yok boyle bişi bilemedim belki giden vardır diye sormak istedim
elifsen Hastaneyi gidip görün öyle karar verin. Kuzenim orada doğurdu çok memnun. Diğer kuzenim ölümsen döndü. Biraz şans işi. Fiyat olarak baya uygun. Gidip konuşun öyle karar verim
Kubra1720 elifsen evet fiyat olarak uygun ve ssvd desteklediler o yzuden çok kararsız kaldım aslidna yorumalr berbat yazmışlar yakında özelde bilemdim son dkk doktor değişmezse iyidir
ToDaBe elifsen bence de Avrasya ya gidin derim bende Avrasya hastanesi Çiğdem hanıma gidiyorm çok.memnunum arkadaşim burada doğurdu oda memnun
mommysss1 Kubra1720 ssvd dediğiniz için söylüyorum ssvd riskli doğum oluyor o yüzden normal doğum ücretinden farklı oluyor dediler bize yaklaşık 3 bin daha fazla odemistim