Kaderss Arkadaşlar 22 haftaya girdik.seklajliyim.şu 1 haftadır bitmeyen bir öksürük var boğazımda gıcık gibi geceleri öksüreeek uyanıyorum ama şiddetli değil acaba dikise serklaja zarar verir mi
Hnd3535 Kaderss bende kusma krizlerine girmiştim resmen. Hamileliğin başından beri kustum şuan 24 ü geçtim hala kusuyorum. 14.haftada dikiş atılmıştı iyiyim şükür bir zararı olmadı kusmada öksürük kadar beter bilirsiniz belki. Öğüre öğüre kasıklarım sökülcek gbi oluyordu
Shebaby Kaderss yok canım öksürmeden nolcak yoksa ne işe yarıcak bu dikiş iki öksürmeyle sadece kabız olmak sıkıntı bence
23kubra23 Kaderss şeker ata bilirsin ağzına krizlerlerde biraz kesiyor boğazını sürekli ıslak tutmaya çalış
Kaderss Hnd3535 of oda ok zor ya ben bu gebeligimde sadece 1 kez kustum can veriyormuş gibi oldum Rabbim yardımcınız olsun inşallah 🙏🙏
23kubra23 Shebaby ya kızlar kabız olmak değilde her lavaboya gittiğimde korkarak gidiyorum ıkınamamak için uğraşıyorum ama ani bi acı oluyor herkeste mi oluyor
23kubra23 Shebaby bilmiyorum ki orası dikiş mi değil mi bi an acı oluyor sonra geçiyor elimle tutma ihtiyacı duyuyorum
Shebaby 23kubra23 Allah Allah sor doktoruna canın çok yanıyorsa geciyo nasılsa deme ihmale gelmiyor en ufak birşey benim de bu ara yatınca makat tarafından giren ağrım oluyo geciyo bende sorucam gittiğimde