GamzeAltndas Progestan 100 mg kullananlar Bakabilir mi dün çok hafif kanamam oldu doktor bunu yazdı içtiğim zaman başım dönüyor sersemliyorum sizdede oluyor mu ? Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın şimdiden teşekkürler 💕🙏🏻🙏🏻
Kubrasazoglukurt GamzeAltndas öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım baş dönmesi yapıyo bnde kullandım uyku da yapıyo zaten bunları ilaç kullanmasan da hamilelikte olduğu için korkma yorma ama kendini kanaman da olmuş ben gibi bol bol yat uzan dinlen ☺️
songul123 GamzeAltndas ben 200 lük kullanıyorum günde 3 defa ilk günler banada öyle yapıyordu sonra alışıyorsun canım allah şifanı versin inşallah
GamzeAltndas Sibelemre teşekkür ederim bi sıkıntı yaşadınız mı dün çok büyük korkuyla gitmiştim acile bu ilacı yazdı , daha önce iki düşüğüm oldu çok tedirgin oldum . İnşallah bu sefer kucağıma alırım .
Yldzzyldzz Ben 200 mg günde 3 kez kullanıyorum. Doktorum baş dönmesi falan yaparsa fitil olarak ta kullanabilirsin demişti ben de yan etkisi olmadı ama sen de oluyosa bi doktoruna sor canm fitil olarak kullanmayı.
Yasmnnn Bende kullanıyorum 100mg günde 3 tane canım, bende baş dönmesi değil de uyku yapıyor🙄 Kanamam oldu benimde hemde çok ama kesildi artık şükür
GamzeAltndas Yasmnnn AyseAyanoglu Halimelis SevdenurTirasci tugbamehmetbaki Emira Evinaram Ufkumm Esba2019 Cegdem songul123 Kubrasazoglukurt Deletedmom344 Mgyldrmzclk Yasmnnn Kendi gibi kalbi güzel olan anner çok teşekkür ederim ne zaman biseyi merak etsem şüphe etsem korksam imdadıma yetistiniz daha da yanimda olcaksanız biliyorum hepinize ayri ayri teşekkür ederim Rabbim herşeyi gönlünüzce versin ..💙💙🙏🏻
Mgyldrmzclk Bende 200 mg olanı sabah akşam kullandım. Fitil olarak veriyordum daha rahat oluyodu dinlendiğin zamanlarda öyle de yapabilirsin💕
Cegdem Ben de kullanıyorum fitil olarak kullanıyorum hiçbi yan etkisi yok ben de sadece uykum geliyo 😁 fitil olarak alın isterseniz hem daha etkili oluyo doktorunuza danışın öncesinde
Esba2019 Bende 200 lük kullanıyorum canım benim de ilk başlarda baş dönmem mide bulantım oldu ama alıştım şuanda çok şükür olmuyor
Ufkumm GamzeAltndas canım aynı ilacı alttan al bende öyle olmuştum içtiğim ilk gün ayağa kalkamamıştım baş dönmesinden doktorumu aradım vajinadan al aynı ilacı dedi
Emira GamzeAltndas canim ayni ilaci bana doktorum yazdi ama fitil olarak kullqn dedi diger turlu saydigin sikayetler meyydana geliyor fitille birsey olmuyo
tugbamehmetbaki GamzeAltndas ben gunde 3 tane kullanıyorum fitil.olarak kullan daha etkili oluyor hem
SevdenurTirasci GamzeAltndas hamileliğimin başında da sonunda da içtim eğer gece yatmadan fitil olarak kullanırsanız baş dönmesi yapmz