Duygumommy Göztepe Medical Parktan perinatoloji bölümü detaylı ultrason için aldığım fiyat 2.950₺, tamamlayıcı sağlık sigortam var ama işlemin kendisi sgk dan karşılanmadığı için ücrete tâbi. Farklı hastanelerde yaptıran arkadaşlar olduysa bilgi verebilir mi?
Evrimkrttkn Duygumommy bende pendik medical parkda yaptırdım 1940 tl yaptırdım doktordan da çok memnun kaldım
Selcanunal2004 Duygumommy bende Pendik medical de yaptırdım Tamamlayıcım benimde var Ama sgk karşılamıyor malesef 1.940 tl ödedim 2 hafta oldu
Duygumommy elifsen sizin adınıza çok sevindim, nasıl oldu peki perinatoloji bölümünden mi randevu aldınız süreç nasıl ilerledi?
Eylul_1 Kubragnssvr63 Ben hospitaltürkte yaptırdım aşırı tavsiye ediyorum o kadar tatlı ve ilgili bi insanki rabia hanım anlatamam. 300e yakında fotoğrafını verdiler başka hastanelerde gerçekten 2-3 bin vermeye gerek yok
Duygumommy bebegimmm60 çok iyi fiyatmış çok teşekkür ederim. Doktor ismini rica etsem paylaşabilir misiniz?
elifsen Duygumommy gebe polikliniğine randevu aldım. Gittiğimde detaylı ultrasonu burada yaptıracağım dedim. Onlrda tüm bilgilerimi yazıp yan odaya perinatolojiye gönderdiler. 22.haftama denk gelen tarihe gün verdiler
Duygumommy Selcanunal2004 sizle de perinatolog mu ilgilendi acaba kendi doktorum beni direkt o bölüme yönlendirdi
Duygumommy Selcanunal2004 bugün pendik medicalpark perinatoloji detaylı ultrason fiyatı için aradım hastaneyi 2960₺ olmuş fiyat güncellenmiş