Kanalize Eslemanne iki ayrı doktor da gebelikte önermiyoruz dedi hatta fısfıs vermişti iğne yerine diğeride gebelikte çok önemsemiyoruz dedi iğnelerime ara verdim ocean mummy ve gyno ferro kullanıyorum ikisininde içinde bir miktar var ordan idare ediyorum doğuma kadar
Ayce09 Eslemanne kullandım iyi geldi saç dökülmem kesildi anında 100 ün altındaydı değerim 5 hafta vuruldum haftada bir bi kutu yani
Birannis Eslemanne bende de aynı durum var geçen hafta yaptırdım ilk iğnemi bu hafta yine yaptiracagim
EbruBoluKaya Kullandım 5 tane oluyor içinde haftada bir vuruldum gidip. 20 haftalık falandım şuanda 32 haftalığız gebelikte bir problem yaratmıyor ilaç kullanılabiliyor
Eslemanne EbruBoluKaya banada haftada bir dendi.kalcadan mi vurduruyorsunuz?bide devlet karsiliyormu acaba
EbruBoluKaya Eslemanne evet kalçadan vuruluyor devlet karışlıyor ben eczaneden aldım sağlık ocağında vurdurdum
EbruBoluKaya Eslemanne aile hekimide yazabiliyor. Ben özel takipliydim özeldeki doktorum istedi iğneyi vurulmamı o yazdı eczaneden aldım reçete ile birlikte sağlık ocağına gidip vurdurdum
EbruBoluKaya Eslemanne evet içinde 5 tane ampul var kırmızı renk ilaç reçetinizle gidiyorsunuz her gittiğinizde birini vuruyor sağlık ocağındaki hemşire
Eslemanne EbruBoluKaya bende reçete yok ama şuanda nasil olucak yani testimin sonucunu attim doktor bu sekilde al kullan dedi bende yarin saglik ocagindan yazdirip alip orda vururudum diyodum olmaz mi oylee
EbruBoluKaya Eczaneden ilacı alırken reçete verirler size eğer vermezlerse isteyin reçetesiz vurmuyorlar çünkü
Eslemanne EbruBoluKaya canm aldim vurdurdum ignegi cok saol cok yardimci oldun:) bisey sorcam igne vuruldugu gün banyo yapmamizda sorun olurmu
EbruBoluKaya Eslemanne rica ederim en demek geçmiş olsun. Bir sıkıntı olmaz bana birşey dememişlerdi ama ben çoğunlukla gitmeden almıştım ama illaki denk gelmiştir geldiğimde de aldığım sadece tetanoz da banyo yapma bugün demişlerdi