veramommy Bende 37+1 bugün çatı muayenesi oldum, 2 cm açıklık var istersen bugün bile suniyle rahat normal doğum yapabilirsin ama kendi sancını bekleyelim dedi. Bende bekleme taraftarıyım 40 a kadar beklerim sonra suni deneriz diye düşünüyorum
Sunshine__ veramommy Çatı muayenesinde çok canın yandı mı bide galiba bende bekleme taraftarı olmaya başladım nasıl nasip kısmetse ne zaman gelmek isterse o zaman doğursam daha iyi galiba çünkü ya bide suni alırım açılmam bi süre sonra dururda sezeryana girmem gerekirse bide o var yani
momness veramommy bende yarın doktora gidicem çatı muayenesi yapma ihtimali var 37+1 olucam yarın bende inşallah banada açıklık var der.. birde açıklıkğınız varmış ya nişanınız falan geldi mi acaba sizin
baybarsmom Sunshine__ çatıda kendini kasma rahat bırak diyorlar hep ben 36. Haftada çatı muayenesi oldum sayılır biraz acıdı korktum cok kastım kendimi herkes kendını rahat bırak diyor. 38. Haftadayım kendı doktorum yapacak bu sefer galiba resmen kontrole gitmek istemiyorum. Ya yaptırmazsam sezaryen derse ya da yaptırırsam doğumda zorlanırsam bosuna sancı çekersem bide diye son haftalar insanın aklına her sey geliyor. Çatı muayenesinde kasmazsanız acımıyormus herkes bunu diyor
veramommy Sunshine__ ay en büyük korkum o boşuna onca saat o acıyı çektiğime yanarım,o yüzden en mantıklısı kendi sancılarımızı beklemek sanırım🫠 çatı muayenesi de öyle korkulcak kadar bişey değilmiş hiç kasmadım kendimi çok rahattım tüp bebekle hamile kaldım ben sanırım onun alışkanlığı vardı canım hiç acımadı 😂
Semm55 Sunshine__ E öyle desenize en başta 😅yani sizin isteğiniz üzerine doktor böyle birşey demiş o zaman olabilir ben 37+5 de doğurdum
Semm55 Sunshine__ Yok 2 cm açılma vardı suyum azalmıştı ama sancı yoktu.. suni verelim dediler kabul etmedim 1 gece bekledik kordon dolanmıştı kızıma sezeryan yaptılar mecburi
Sunshine__ baybarsmom Oda ne mümkün nasıl bir şey olduğunu bilince insan daha çok korkuyo bide çatı muayenesi bazı kişilerde doğumu başlatıyormuş nasıl olacak ne olacak bilmem çok değişik duygular içindeyim hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım bebişlerimizi su gibi bir doğumumuz olsun inşallah
Gokcemom2023 Matmazelbebi benim iki hafta gelişim geriliği vsrdı karın bölgesinde 35. Haftaya girdik inşallah büyürüz🫶🥲
Matmazelbebi Gokcemom2023 Hadi inşallah 😍🤲🏻Kaşar peyniri, haşlanmış yumurta ceviz ve Proteine yüklenmeye devam 💕💕💕Sağlıklı olsun da kilo çok problem değil 🥰